- 13 Ekim 2014
- 108.645
- 58.333
- 4.588
Harbiden bu maci nasi alacagiz kafamda oynayamiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yahu an geliyor aha bu girecek denilen pozisyonları Barthez gibi çıkartıyorlar Özgür.işte bunun sebebi kalecilerin performansı değil köşeye topu takamayan bizim hucumcularin eksikliği
Valla abi adamın kalitesi belli yani ara sıra her oyuncunun patlama anı olabilir ama başka maclarda kova gibi goller yerken bizim maçlarda dikkat ediyorum sürekli üzerine gelen toplar var kalecilerin. Ee kalecilerinde en rahat cikardigi toplardir bunlar. Köşeye ativercen tık bitti. O yüzden bu adamların adı mertens icardi vs. Atabilmek için buna özel çalışma yaptirilmali mesela bazı oyunculara Daha bizim düzgün atak organizasyonumuz yok buna bile calistirilmiyo takım. Bence yani hak yemek istemem. Bu yüzden kaleciler değilde bizim adamlar atamiyo.yahu an geliyor aha bu girecek denilen pozisyonları Barthez gibi çıkartıyorlar Özgür.
Totemse bilmem de gönlünü ferah tut bence. Karşında adana var. Senin takımın kalitesi ile kazanır geçer ekstra şeyler olmazsa.Akşam cok üzüleceğiz hatta kahrolacağız. Saatler geçmesin dakikalar akmasın istiyorum.
hiç anlamayız dk15-20 kırmızı görebilir hem de ikinci sarıdan, çok pata küte oynuyor,romada da böyleydi galiba izlediğim kadarıyla, hatta çok kart görür bizde diye düşünmüştüm izleyinceZaniolo kırmızıyı cebinde gezdiriyor. Mümkünse sonradan girsin.
Herkesi Sami'yi yalan bilgiden dolayı raporlamaya davet ediyorum.
foto at @Temmuz KayalarYok mu stat cevresinden foto moto
Bu ne ruhsuz bi topic