⚽ SL 22/23 H:27 | Galatasaray 2-0 Adana Demirspor | MS | 1 Nisan

Harbiden bu maci nasi alacagiz kafamda oynayamiyorum

Nando
Boey Nelsson Abdul Kazim/adek
Torreira Oliveira
Rashica Zaniolo Kerem
Icardi

Akşam cok üzüleceğiz hatta kahrolacağız. Saatler geçmesin dakikalar akmasın istiyorum.

yahu an geliyor aha bu girecek denilen pozisyonları Barthez gibi çıkartıyorlar Özgür.
Valla abi adamın kalitesi belli yani ara sıra her oyuncunun patlama anı olabilir ama başka maclarda kova gibi goller yerken bizim maçlarda dikkat ediyorum sürekli üzerine gelen toplar var kalecilerin. Ee kalecilerinde en rahat cikardigi toplardir bunlar. Köşeye ativercen tık bitti. O yüzden bu adamların adı mertens icardi vs. Atabilmek için buna özel çalışma yaptirilmali mesela bazı oyunculara Daha bizim düzgün atak organizasyonumuz yok buna bile calistirilmiyo takım. Bence yani hak yemek istemem. Bu yüzden kaleciler değilde bizim adamlar atamiyo.

ads sadece 4 kez yenilmiş bu şartlar altında zor

lale orta denen zirzopu hala kovduramadık işimiz cok zor kesin bir tezgah dönecek bu maçta yine

Zaniolo kırmızıyı cebinde gezdiriyor. Mümkünse sonradan girsin.

Zaniolo kırmızıyı cebinde gezdiriyor. Mümkünse sonradan girsin.
hiç anlamayız dk15-20 kırmızı görebilir hem de ikinci sarıdan, çok pata küte oynuyor,romada da böyleydi galiba izlediğim kadarıyla, hatta çok kart görür bizde diye düşünmüştüm izleyince

Yok mu stat cevresinden foto moto
Bu ne ruhsuz bi topic

Adana'yı fazla gözünüzde büyütüyorsunuz. Fener hakem ağlaması olan maçta adana'yı ezdi be becerikli olsalar 5 atarlardı. Beyefendiler bi zahmet bir maçı da farklı kazansın. Her gelen takıma karşı bahanelerden sıkıldım. Adana defansif oynayan bi takım değil buna da bi bahane olmasın artık.

Adana defans yapabilen bi takim degil

Acik da oynuyorlar

Diger maclardan daha kolay olur

Muslera, Nells, Raşit ve Toreyra'nın performanslar müsabaka neticesini belirler. Okan hoca, Mertens'i 60'dan sonra oyuna alır.

Geri
Üst Alt