⚽ SL 22/23 H:27 | Galatasaray 2-0 Adana Demirspor | MS | 1 Nisan

En güzel kısmı bu olmuş bırakalım umutlansınlar bir yerde kırılacaklar.

Aynen öyle. Hesap yapması gereken hala onlar. Biz de ders alacağız, yolumuza bakacağız. Kaliteli ayaklar, tecrübeli isimler var. Böyle final maçlarda winnerlığımız var. Onlara güveneceğiz. Çok da kafaya takmamak gerek. Bu olacaktı zaten. Hepsi pusudaydı. Hakemler, rakipler...Biz korumaya odaklıydık, onlar bozmaya. Şimdi herkes rahatladığına göre devam. 🥳

kazanmama ihtimalimiz yok
taraftar rakibin üzerine kabus gibi çökmeli

Aynen öyle. Hesap yapması gereken hala onlar. Biz de ders alacağız, yolumuza bakacağız. Kaliteli ayaklar, tecrübeli isimler var. Böyle final maçlarda winnerlığımız var. Onlara güveneceğiz. Çok da kafaya takmamak gerek. Bu olacaktı zaten. Hepsi pusudaydı. Hakemler, rakipler...Biz korumaya odaklıydık, onlar bozmaya. Şimdi herkes rahatladığına göre devam. 🥳
sampiyonluk gittigine gore

finansal durumu konusalım

kaza diyin gecin adsye konsantre olun, serinin bitmesi iyi oldu kiclarini yirtiyordu medya, rakipler. her takim kaybeder, edecekte, dersimizi aldik sampiyonluk yolunda bundan sonra hataya yer yok.

Valla uzun zamandır top oynadığımız yok ads bence Konya’dan daha iyi bir takım ve maç içerde bilemiyorum inşallah yanılırım

Enseyi karartmamak lazım. Bir yerde seri bitecekti. Kötü gün, kötü kadro, kötü değişiklikler, hazırlanmamış takım, sonucu hazırladı.

Demirspor maçına iyi hazırlanıp, eksiksiz bir kadro ile çıkıp kazanırız.

Sezon basina geri döndük, futbolcular ve hoca inanilmaz formsuz. Sanki cok yorgun bittik bir haldeler. Bu galibiyet serisi herkesi yanilti, kötü futbol oynuyoruz ama kazanmayi biliyoruz deyip kimse birsey demedi. Gittik rezil bir takima yenildik Feneri tekrar sampiyonluk potasina soktuk. Ads macinda puan kayibi yasanirsa bu sezon elimizde patlayabilir.

Onun icin bu maca cikip farkli bir skor ile kazanip iyi futbol gösterip Fenere bosuna hevezlenme diyecegimiz mac olmali , olmasa fener bizim stad da kupayi dahi kaldirma muhabettleri baslar.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mevcut futbol ile skor üretebilmek zor görünüyor, durumun çözümü umarım ivedi bir şekilde bulunabilir. Oldukça zor bir maç, kaliteli bir ekip.

Eski aslanlarla güzel bir karşılaşma olacak.

Bol gollü geçmesini isteriz. Gole doyalım

14/14 yapmışız kadıköy de feneri yenmişiz ikili averajı tamamen almışız beşiktaş, trabzon ve başakşehir maçlarını geçmişiz bence rahatla geçenlerde Barcelona lig sonuncusu Almeria'ya kaybetti bu adamlar 9 gol yemişlerdi. Demek istediğim her maç kazanılsa futbolda rekabet olmazdı illa ki bir yerde bu seri bitecekti muhtemelen de hocada seriyi devam ettirmek için çok fazla riske girdi ama hata yaptı basın toplantısında bunu söyledi bir yönden serinin bitmesi iyi oldu. Fenerliler ne yapsın kazansalar bile rakibi 3 puan önde 4 deplasmanı kalmış üstüne bize gelecekler kaldı ki daha maçlarını kazanmadılar daha 6 deplasmanları var.
Seri meri onemli degil,sene sonuna kupayi alirsan önemli.okan hocada şampiyonluk haftalarinda su an icin isik vermiyor.istatistikler bos

ben hazirana kadar yokum,takım size emanet.hiç öyle sampiyonluk için totem ayagına falanda değil.kendi isteğimle ceza alıyorum,inancım olmadıgı için ligin geri kalanına.iyi günler

Bazılarınız bizi fenerle karıştırıyor yok puan kaybı yok çöküş vs vs fenerin kalan maçlarda galatasaraydan fazla maç kazanacağını düşündüren nedir bırak puan farkını kafa kafaya bile olsa fener geçemez bizi

Bazılarınız bizi fenerle karıştırıyor yok puan kaybı yok çöküş vs vs fenerin kalan maçlarda galatasaraydan fazla maç kazanacağını düşündüren nedir bırak puan farkını kafa kafaya bile olsa fener geçemez bizi
2 haftadır seyrettiğimiz şekilde oynamaya devam edersek bırak Fb'yi Bjk bile bizi geçer renktaş

Takım bir an evvel kendine gelmeli

İyice havaya girmişler

Ölümüzle bile şampiyon oluruz havasından çıkmalılar

2 haftadır seyrettiğimiz şekilde oynamaya devam edersek bırak Fb'yi Bjk bile bizi geçer renktaş

Takım bir an evvel kendine gelmeli

İyice havaya girmişler

Ölümüzle bile şampiyon oluruz havasından çıkmalılar
Biraz da sahadaki gerçeklere odaklanalım takım plansız 35 gün ara verdi nasıl bıraktığı yerden devam etmesini beklediniz pardon? milli ara geçsin 3-4 maç üst üste oynayalım aynı noktaya gelir takım bizim sorunumuz 2 maçta sadece ritim ve fizik gücü onları çok rahat tolere ederiz milli ara sonrası, ha ben hem fener hem jk maçlarına da bakıyorum gram endişe duymuyorum.

fb hakemlerle top tüfek saldıracak imkan verdiğin için
iç sahada rahat maç kazanamıyosun.1 aylık ara zaten takım ritmini bozmuş,fizik olarak yetersiz.şimdi bi de milli takım arası var.fizik mi yüklenir,iyce mi cuvallar takım bilinmez.
okan buruk oyunu okuyamıyor,sampiyonluk yolunda stresi de kaldıracak gibi gözükmüyor

Geri
Üst Alt