⚽ SL 22/23 H:27 | Galatasaray 2-0 Adana Demirspor | MS | 1 Nisan

Sahada mıy mıy oynayan tek bir futbolcu bile olmamalı.Mertensin şu 2 haftada tam hazır hale gelmesi sağlanmalı.Sene sonuna kadar oyuncuların özel hayatalarıyla gündeme gelmeleri yasaklanmalı. #Konsantrasyon

Dün gece sinirden uyuyamadım.
Sabah uyandım sinirliyim.
Bir maç yönetmek ne kadar zor olabilir hele ki var sistem varken hakemlerin yaptıkları tamamen s..lik .
Bu iki hafta boyunca Okan hocam sağ ve sol beklere sağ ve sol açıklara orta açmayı ceza sahasında çoğalmayi birde gene duran toptan gol atmayı çalıştırsın.
Boey iyi diyoruz ama orta açamıyor adam sürekli bindir bindir dışarı yerden orta bu şekilde gelisemez hem oyunumuz hemde oyuncu .

İçerideki Alanyaspor gibi bi' başlangıç yapmamız şart.
Seyirci de en az Hatay maçı kadar agresif olmalı.

Dişe diş kana kan haftaları başlamıştır.

Yine böyle topukla mopukla lakayt paslar veren olursa okan hemen cikarmali.
Düzgün bir ilk 11 gerekli. Öyle fantazi yapmaya gerek yok . Berkani ilk 11 de baslatmanin faturasini yeterince cektik. Oyuncu degisikliklerini ins. Bu sefer dogru düzgün yapar Sacmalamaz.
Trib0n laylaylom takilmamali. Ask mesk bestelerini bi gecin aga sinirden televizyonu kiracagim.birgün. hele gecen mactaki atmosfer neydi aga öyle... umarim tezahurat yapacak rakibi baski altina alacak tribün olur

sezonun en kritik maçı olacak

adana demir özellikle geçişte çok tehlikeli takım. Bence sol bekte adekugbe oynamalı

bu maçı galip geçersek ciddi bir kırılma yaşarız

Orta sahada Ndiayenin deliciğini engelleyebilirsek kazanırız çok korkulacak bi tarafı yok Adananın.Savunmada yumuşaklar dağılmaya müsaitler.

Maçın hakemi tahminim:

Abdülkadir Bitigen Ads'nin maçını bu hafta yönetti olmaz.
Kayseri maçında penaltımızı vermeyen Arda Kardeşler'i bu kadar kıyametten sonra veremezler.
Yaşar Kemal Apo'yu haksız atmıştı o da olmaz.
Meler'i derbilere saklıyorlar bu maçta harcayacaklarını sanmıyorum.
Mustafa Kürşad Filiz bu sezon maçımızı yönetmemiş ama tecrübesiz riske girmezler
Erkan Özdamar Sivas maçımızın hakemi o da olmaz
Bir de Swat Arslanboğa var ama onu habire Anadolu maçlarına veriyorlar. Sanmıyorum
Atilla Karaoğlan'ı yeni Paşa maçımıza verdiler. İlerleyen haftalarda olur ama bu hafta olmaz.

Deplasmandaki Ümraniye ve içerdeki Antalya maçlarımızın hakemi Ali Şansalan
İçerdeki Giresun ve Hatay maçlarımızın hakemi Kadir Sağlam
Paşa deplasmanımızın hakemi Volkan Bayarslan
Karagümrük ve Giresun deplasmanlarımızın hakemi Bahattin Şimşek

Fb derbisine Halil Umut'u verecekleri kesin. Kalan 9 maçımızda bu 4'ünü + Atilla Karaoğlan'ı döndürüp döndürüp verebilirler. Son olarak bu maça Ali Şansalan'ı vereceklerini düşünüyorum

Son düzenleme:
Muhtemelen bu maça son maça göre Mertens, Zaniolo, Nelsson ve Torreira eklemeleri ile başlayacağız. Bakınca bayağı takımın yarısı diyebiliriz şu adamlara. Şu 14 maçlık seride öyle bir kredi topladık ki ben yangın yapacak bişey göremiyorum

Bu kadar eksik üstüne üstlük verilmeyen bir penaltı ve kırmızı kartı da hesaba katınca Konya yenilgisi bana öyle çok çok kötü gelmiyor. Son Kasımpaşa ve Konya maçlarında biraz topun kıymetini bilmeyen oyuncu grubu vardı sahada, belki de bu yenilgi bize iyi bir tokat olur

Muslera
Boey Nelson Abdül Adekugbe
Toreira Oliveira
Rasica Mertens Kerem
İcardi

Artik kazimcan oynamali. Hep iyidi oynadiginda

Nando
Boey Nelsson Abdulkerim Kazimcan
Torreira Oliveira
Zaniolo Mertens Kerem
Icardi

geeeel 1 nisan geeel
geel artık bitsin bu hasrettt

Lale … artık bir başka Galatasaray düşmanını verir bu maça. VAR’da da hakan ceylan olur zaten.

Bu maci hakeme ragmen pis oyunlara ragmen bol gol kacirip 2-1 kazaniriz. 3 puan alacagmizdan hic suphem yok.

Kuslar kendi maclarini bi kazanmaya devam etsinler bakalim.. oyle her mac hakem kurtaramaz

Geri
Üst Alt