⚽ SL 22/23 H:27 | Galatasaray 2-0 Adana Demirspor | MS | 1 Nisan

Yine mi ara olacak yaw? Bu aralar hep bize mi uygulaniyor ben anlamadim

deprem nedeniyle 1 ay ara, sonrasında antep ile olan hükmen maç arası, devamında milli ara derken, bu sefer de bay geçeceğiz :d

5 şubat trabzon maçı ile, 15 nisan kayseri maçı arasında, 69 günde sadece 3 lig maçı (kpaşa-konya-ads) oynamış olacağız :d

deprem nedeniyle 1 ay ara, sonrasında antep ile olan hükmen maç arası, devamında milli ara derken, bu sefer de bay geçeceğiz :d

5 şubat trabzon maçı ile, 15 nisan kayseri maçı arasında, 69 günde sadece 3 lig maçı (kpaşa-konya-ads) oynamış olacağız :d
Bu durumda ritim tutmak gercekten cok cok zor.

ads İ
kayseri İ
alanya D
karagümrük İ
istanbulspor D

bjk maçına kadarki 5 maçlık ralli. ne yapıp edip 5/5 yapmalıyız. kadronun tavanı belli, oynayabildiğimiz oyun belli. fikstür de güzel.

3 iç saha + bir istanbulspor deplasmanı. şehir dışı alanya maçı var sadece. onu da kupada yendik, hazırlık maçında yendik, içerideki maçta 30 dakikada 4 oluyordu.

şu seride 5/5 yapalım, son 5 haftaya min 6 puan fark + ikili averaj + içeride fb ile oynamak gibi hayvani bir avantaj ile gireriz.

ben ozaman görürüm türk futbolunun kanseri olan camiayı.

bu maçı alırsak sonra son bir ara olacak ve artık maç ritmi oluşacak bir fikstüre geçeceğiz. o açıdan da çok önemli bir maç. kazanalım, rakip ne yaparsa yapsın.

fb, bjk maçını kazansa bile, 9 maç kalmış bir fikstürde; 3 puan+ikili averaj+fb'in arena'ya gelmesi gibi çok önemli bir avantaja sahip olacağız. hele bir de fb puan kaybederse :dd
fb min 2-3 maçta puan kaybedecek, bence avantajımız sandığımızdan daha büyük

Konsantrasyon dediysek, iş müspettir.

Final havasına girmeliyiz artık.

Heyecanla bekliyoruz ADS maçını! Şu karelere bak. Canımız Hocamız, Mauro Icardi, Nicolo Zaniolo, Victor Nelsson, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakcı ve Takımın her şeyi Dries Mertens.. Karede olmayan starlar da dahil. Çok güçlüyüz çok istekliyiz
InCollage_20230329_193532067.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kafamda maçı oynamaya başladım orta sahada da kanatlarda da birebir savunmalar maçın kaderini belirleyecek gibi.Kanatlarda Akintola/Onyekuru-Adekugbe/Boey eşleşmeleri ve orta sahada Ndiaye/Oliveira-Torreira eşleşmeleri çok önemli.Adananın Belhadanın yokluğunda pasla bizim savunmayı aşabileceğini zannetmiyorum o yüzden hep driblingle birebir zorlayacaklardır.Umarım alnımızın akıyla çıkarız bu maçtan

9 maçtır kazanamayan,6 maçtır gol atamayan konya maçında bizim oranımız türkiyede 1.60 lardaydı, avrupa da bi ara 1.90a çıkmıştı. lig 4.üncüsü ads ye karşı 1.27 çıkmışız, garip valla : )

Allahın Selameti bereketi üzerimize olsun inş Biz Kazanırız diyorum 4-0

Fark bekliyorum, herkes haddini bilsin artık. Adamlar 6 puan geriden şampiyonluk ilan edecek neredeyse.

Geri
Üst Alt