⚽ SL 22/23 H:27 | Galatasaray 2-0 Adana Demirspor | MS | 1 Nisan

Kotu oynayip mac kazanmak sampiyonlugun habercisi bi kerede bos yapmayin be Takimin ritim kaybettigi cok bariz

Ne wanda'ymis arkadaş. Bu kadın sana ne yapıyor da sen böyle oynuyorsun?

İcardi sevinçlerde yoktu sanrıım duşa gitmiş bırakınn olum şu tripleri keremde aynı kaldı 10 maç akıllı olun gözünüzü seveyim

Türk futbol zihniyetine tüküreyim. Bu kadar kötü olduğumuz bir günde topları direkten dönen takım ikinci yarı yerden kalkmıyor, işte bu yüzden bu Anadolu takımlarından bir bok olmaz. Ulan yere yatmak yerine top oynasalar muhtemelen kazanacaklardı. O Akintola'ya ettiğim kültürlerin haddi hesabı yok. 50 ve 60 dakika arası top oynanmadı.

1680378416253.webp

Yeminle sinir harbinden çıkmış gibiyim. Bugün resmen ırkçı oldum çıktım sahada ki tüm siyahilere lanet ettim. (Adekugbe dahil) Bu kadar mı yerde yatılır lan, ya da bu kadar mı dangoz olunur? Hele hele 2 Ndiaye'ye de etmediğim küfür kalmadı. Ama Midtsjö'nün golü bir taraflarına öyle bir girmiştir ki, 6 ay çıkmaz artık. Adi şeref yoksunları... Emre Akbaba'ya da ayrıca girsin bu galibiyet. Bu kulüp seni 4 sene besledi hain evladı.. Karakter yoksunu cibiliyetsiz. Sana söylenecek çok şey var ama değmezsin.

Maçı bitiren 11 maça başlayan 11'e göre çok daha iyi performans verdi o kesin. Ve haftaya Gomis-Mertens değişimi dışında, maçı bitiren 11'in sahada olması gerekiyor. Resmen değişikliklerle birlikte takımın ölü toprağı gitti. Oliviera, Kerem, Icardi takımın en kötüleriydi. Rashica tek başına her şeyi yapmak için uğraştı. Zaniolo ileride tek başına rahatça oynayabilir, fizik olarak hazır olmayabilir ama o cüsseyle deviremeyeceği adam yok. Icardi şu haliyle zarar veriyor, yeri bir süre kulübe olmalı. Adekugbe mi nedir, mümkünse fesih yapılsın gerçekten fena sinirlendim, Latovlevici'den bile daha kötü bir bek bulmayı başarmışız, tebrik ediyorum.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne kötü maçtı be. Biz zaten tamamen bitik haldeyiz, hücumdaki bütün pas kararları hatalı olur mu? Bekler de hücumda olmayınca bütün organizasyon bitti. Tuhaf bir panik havası. Oyunu yavaşlatmak için yatmaya gelen bir rakiple oynuyorsun, sürekli orta sahayı atlayıp uzun topla oynuyorlar ve tempoyu bir anda artırıyorlar, orta saha özellikle sürekli ileri geri yapmaktan bitti resmen. Hakem desen düdük sesinden bıktırdı. Futboldan soğuduk.

İcardi'nin ruh hâli Konya maçındaki gibi hiç iyi değil. Aynı şekilde Toreira da öyle. Bu ikisine depremden sonra ne olduysa artık. Adekugbe bu hâliyle yedek bile olamaz. Biraz duygusal davrandı taraftar ama bu saatten sonra duygusallık fazla gibi. Kazımcan formayı almalı.

Oliviera top rakipteyken tam bir Casper. Bir ara adını en az 15 dakika duymadım sanırım.

Kötü oyuna devam ama 3 puan iyi oldu tabi.

Maçtan önce dedim ki ulan 2-3 hafta arsenalin son saniye attığı bi gol vardı onlar o golde şamp oldu bence bizde mi öyle bir gol bulsak dedim:) valahi tam ona benzemesede çok iyi oldu çok

Fenerbahçe,maçta kural hatası var mıdır diye araştırmalara başlamıştır.

Hadi bakalim kara kargalar ne kadar istiyorlar şampiyonluğu yarin görecez.

l*le sinirden camı çerçeveyi indirmiştir kesin. yarın kafayı toplayınca da pozisyonları saatlerce inceler

Geri
Üst Alt