SL 22/23 H:28 | Beşiktaş 3-1 Giresunspor | MS | 9 Nisan

Biz yapsak o hareketi tüm açılardan yüz kere gösterirlerdi pozisyonu ve %100 kırmızı çıkardı. Bjk ve Fb olunca hızlıca geçiştiriyor yayıncı kuruluş. Çok acayip bir örgüt bunlar.

ABOUBAKARA KIRMIZI CIKARMAYANLARIN Allah canlarini alsin. GS düsmanligini yapan herkes geberip gitsinler.

YETER LAN YETER

Abdunun hareketi şimdi gördüm
Rezalet artik
Her yere hakim bein kameralarına bak uzaydan izledik pozisyonu

Bu tinercilerin fener gibi gücü filanda yok ama herifler okadar çok gergin algı yapiyorlarki herkesi etki altına alıyorlar

Sivas maçında konuşanlar

Şimdi giresun düşerse bunun hesabını kim verecek konuşsanıza hadi

Biz yapsak o hareketi tüm açılardan yüz kere gösterirlerdi pozisyonu ve %100 kırmızı çıkardı. Bjk ve Fb olunca hızlıca geçiştiriyor yayıncı kuruluş. Çok acayip bir örgüt bunlar.
Hakem atilla oglanmiş. Antep macinda nkudunun kafasini şiddetli görmeyen jekeli

Sadece lale değil. Federasyonu mhk si pfdk si yayıncı kuruluşu. Hepsi yerleştirilmiş adamlarin yaptığı pisliklerle yinetiliyo. Böyle olması normal. Hepsi aynı yerden emir almışcasina hareket ediyo.

Yav bizim maçı varda katleden herif yine aynı şeyi yaptı. Nasıl bir otostop çocukluğu bu

Semralı(!) Yılları bilenler bilir..

Fener ve Beşiktaş’ın birbirine yattığı sezonlar..

Yaşı 40 üstü olan jenerasyonun önemki bir kısmı sırf bu şikeci kardeşlerin içinde Işıl Işıl parladığı için Galatasaraylı olmuştur..

Benim yedi sülalem Galatasaraylıdır.Ama çok kişi tanıyorum bana bu cevabı veren..

Ve unutmayın it itin ayağına asla basmaz..

Beşiktaş da Lale ortadan memnun

Onlar da işin içinde

Hakemlerimize güveniyoruz diye bildiriye imza atan bunlar değil miydi !

Antep maçında da nkdu atılmamıştı ona rağmen kazanamadılar ve hala utanmafan sıkılmadan o maç sayılmasın istiyorlar bu kadar şerefli bir camiadır kendileri.

Geri
Üst Alt