Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.727
- 11.793
- 1.163
Fener'in defansı özellikle Borini için çok ideal bu maçta tıpkı Redmond gibi etki yapabilir.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fikstüre bak tek kolay maclari varNormal şartlar altında bu koyduğumun şikecilerinin bu periyotta alacağı max puan 11 ya da 12 falan olurdu
Ekli dosyayı görüntüle 197621
??FATIH karagümrük takimina yakisacak tek td FATIH Terim olmalidir
İstanbul ve Ankaragücü dışında banko maç görmüyorum ama 1 beraberlik alsalar kâfi...Rakip takımlar yeter ki oynamak istesin. Yemin ederim o fikstürde İstanbulspor'u dahi kesin yener diyemem fb için. Kayseri'nin kupa maçında nasıl oynadığını gördük. Resmen hali saha maçı kıvamında oynadılar. Bir de bizim maçta nasıl oynayacaklar görün bakın.
Bu takimlarin hepside maci satmiyacak takimlarİstanbul ve Ankaragücü dışında banko maç görmüyorum ama 1 beraberlik alsalar kâfi...
Vallahi güçleri yeter ya da yetmez bilemeyeceğim ama özellikle İstanbul maçında bile bayağı zorlanacaklarını düşünüyorum.İstanbul ve Ankaragücü dışında banko maç görmüyorum ama 1 beraberlik alsalar kâfi...
Takılacağını düşünüyorum. Müsterih olmanızı tavsiye ederim.
Bu hakem varken bence rahat kazanırlar heisFb'nin toplamda 8 tane maçını yönetmiş bunların 6 tanesini Fb kazanmış.1 tane maçta berabere bitmiş.O maçta şampiyonluk yarışının dışında kalmışlar daha öncesinden.Diğer 1 maçta da yenilmişler onda Fb 5 puan gerisindeymiş Beşiktaş'ın Lig'de..
@Sedat Yıldız Toteme devam edelimKaragümrük puan alırsa Koyu Bilal'in fotoğrafını avatar yapacam ben yav![]()
Varım@Sedat Yıldız Toteme devam edelimKaragümrük bu maçtan da puan alırsa ben Koyu Bilal'in fotoğrafını avatar yapacam.Sen de 1 tane hurma fotoğrafını avatar yapacaksın ama hrmanın çeşidini de ben belirleyecem
Fb'nin diğer maçında ilk 11ler açıklanana kadar avatar değişilmeyecek.Bu toteme var mısın reis
![]()