SL 22/23 H:28 | Karagümrük 1-2 Fenerbahçe | MS | 10 Nisan

Fener'in defansı özellikle Borini için çok ideal bu maçta tıpkı Redmond gibi etki yapabilir.

Son düzenleme:
Hiç izleyip de canımı sıkmak istemiyorum, dalga geçer gibi alenen yapıyorlar artık her şeyi.

Fener puan kaybetmez. Biz her mac artik bagira bagira istifa deyip maclara konsantre olmamiz lazim.

Hakem maçı katleder fener yine haksız yere bir maç daha kazanır.Bu kadar aleni kollanma lig tarihinde görülmemiştir.Var sistemine rağmen bunu yapıyorlar.karsimizda organize bir kötülük var.Bunu oyunu sadece GS taraftarı bozabilir.Bir türlü organize büyük bir tepki veremiyoruz.

Hem bay geciyoruz hem fb maci pazartesi
Yine bok gibi bi hafta sonu gececek
Bu mac bari pazar olsaydi

Normal şartlar altında bu koyduğumun şikecilerinin bu periyotta alacağı max puan 11 ya da 12 falan olurdu

1680854112540.webp

Rakip takımlar yeter ki oynamak istesin. Yemin ederim o fikstürde İstanbulspor'u dahi kesin yener diyemem fb için. Kayseri'nin kupa maçında nasıl oynadığını gördük. Resmen hali saha maçı kıvamında oynadılar. Bir de bizim maçta nasıl oynayacaklar görün bakın.

FATIH karagümrük takimina yakisacak tek td FATIH Terim olmalidir

Rakip takımlar yeter ki oynamak istesin. Yemin ederim o fikstürde İstanbulspor'u dahi kesin yener diyemem fb için. Kayseri'nin kupa maçında nasıl oynadığını gördük. Resmen hali saha maçı kıvamında oynadılar. Bir de bizim maçta nasıl oynayacaklar görün bakın.
İstanbul ve Ankaragücü dışında banko maç görmüyorum ama 1 beraberlik alsalar kâfi...

Karagümrük puan alırsa Koyu Bilal'in fotoğrafını avatar yapacam ben yav :D
@Sedat Yıldız Toteme devam edelim :D Karagümrük bu maçtan da puan alırsa ben Koyu Bilal'in fotoğrafını avatar yapacam.Sen de 1 tane hurma fotoğrafını avatar yapacaksın ama hrmanın çeşidini de ben belirleyecem :D Fb'nin diğer maçında ilk 11ler açıklanana kadar avatar değişilmeyecek.Bu toteme var mısın reis :D

@Sedat Yıldız Toteme devam edelim :D Karagümrük bu maçtan da puan alırsa ben Koyu Bilal'in fotoğrafını avatar yapacam.Sen de 1 tane hurma fotoğrafını avatar yapacaksın ama hrmanın çeşidini de ben belirleyecem :D Fb'nin diğer maçında ilk 11ler açıklanana kadar avatar değişilmeyecek.Bu toteme var mısın reis :D
Varım

Geri
Üst Alt