SL 22/23 H:28 | Karagümrük 1-2 Fenerbahçe | MS | 10 Nisan

Normal kazanmaları, biz kendimize bakacağız, kazanıp geçeceğiz bahane etmeden, Okan hoca yenikken garip garip hamleler yapmazsa şampiyon oluruz, yok yunusu sol bek, boey stoper falan oynatirsak, bırak feneri bjk bile bizi gecebilir

Kesin şampiyonuz falan bunları unutun.Heriflerin yenilmesinin önüne geçiyorlar ve ittire ittire çok başka seviyeye geldi kaç maçtır kazanıyorlar oynamadan.

Hakem değil takım şikesi yapmışlar.

Böyle lige ben

EMO Gayrda'ya sinek deyse faul ve spiker övgüsü ahahhaha

İnşallah bizim maçta oynar.

Diagne sevenleri sahneye alalım eşşek ne oynadı ne oynattı bunadam eşşek oğşu eşşek hemde canlı canlıda onlarca kez izledim bom boş adam ayroca şikeci juve oyuncusu pirlo oynattığı futbol ile şaibe dolunbir akşam yaşattı bize NKFVAAS!

9 maçın 6sını kazanıp şampiyon olacağız gerisi fasa fiso kendi işimize bakalım.

Klasik bi fenev maçı oldu. Bu sezon bi bok oynamadan aldıkları kaçıncı galibiyet. Gümrük satılmış olsa anca böyle oynardı

Sahada yuruyen Diagne’yi oyunda tutup her an tehlike yaratabilen Borini’yi oyundan cikardi salak Pirlo.Bok gibi oynayan fenere yenildi aptal adam.Pirlo futbolcu oldugu donemdeki zekasinin yarisini kullansa bugun 3-1 falan rahatca kazanirlardi maci.Ayrica Borini-Colley neyi atacaksiniz olm 1-0 ve 1-1’ken kacirdiginiz karsi karsiyalari atsaniz tarihi farka gidecek maci nereye getirdiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gecen hafta yenerler diye izlemedim ki yenilmeleri gercekten karmaydı. Bu hafta da kesin yenerler. Kendinizi son maca hazirlayin. Sadece kim yenmek zorunda olacak emin degilim.

Geri
Üst Alt