SL 22/23 H:28 | Karagümrük 1-2 Fenerbahçe | MS | 10 Nisan

Ulan ne bir pozisyonlari var ne de baska bir şey, bi uzaktan şut, bi duran top hop 3 puan. Yazikla olsun Kgümrük sana da, aleyhine penaltı, kırmızı verilmeyen maçtan puan alamamakta ne bilim.

Bize karşı topla tüfekle saldıran rakipler

Hiçbirşey yapamazlarsa oyuncumuzu sakatlarlar ( yeter ki zarar versinler )

Son dakikalarda kalesini terk eden kaleciler

Kavga dövüş

Hayvan gibi böğüren anonscular

Ve fenere de son dk da atak bile yapmayan, top çevirenler..

Hala daha bunları göremeyen ya maçları izlemiyordur ya da aykü testi yaptırmalıdır

Tam bir yataş maçıydı. 1 0 ken bile döneceğinden emindim son 20 dakika zaten beraberliği bulmak adınada hiç birşey yapmadılar. Biz işimize bakıcaz koya koya gidicez.

bizim artık "GOL KAÇIRMAMAKTAN" başka bir çaremiz yok. Hergün hamamı mı gidiyorlar, psikologa mı gidiyorlar, meditasyon mu yapıyorlar bilemem... bu sinsi herifler oynamadan samiyende final maçına getirilecek çok belli...

Adamlar pozisyona girmeden maç kazandı. Bizim futbolcularımız da keşke şu son topların değerini daha iyi bilse de kafamız rahat maç izlesek

Puan kaybettikleri 8 macin 4'ü büyük takimlara karsi.

5. Ic saha Ümraniye
6. Ic saha Giresun
7. Konya deplasmani (Normal)
8. Adana Demir deplasmani (Normal)

Allahtan Ümraniye ve Giresun delikanli gibi oynadi ve puan aldi.

Bize karşı topla tüfekle saldıran rakipler

Hiçbirşey yapamazlarsa oyuncumuzu sakatlarlar ( yeter ki zarar versinler )

Son dakikalarda kalesini terk eden kaleciler

Kavga dövüş

Hayvan gibi böğüren anonscular

Ve fenere de son dk da atak bile yapmayan, top çevirenler..

Hala daha bunları göremeyen ya maçları izlemiyordur ya da aykü testi yaptırmalıdır
Aleni yapıyorlar zaten sadece bu sene değil son yıllarda hayvan gibi oynuyorlar bize karşı koç tan şüphelenmemek elde değil

İtikleye itikleye ıkına ıkına 🙂 Öyle şanslılar ki anlatamam. Karagümrük karşı karşıya kaçırdı 2 olacaktı döndü Zajc 25 metreden 90'a attı. Pozisyon bulamadan beraberlik golünü attılar sonrasında duran toptan 2-1. Hakem desteğiyle şansla falan bir şekilde kıl payı kazanıyorlar bu tarz maçları. İddia ediyorum Zajc'ın o şutu gol olmasa Fener pozisyon falan bulamaz ve mağlup olurdu. Zajc senede 1 böyle gol atar o da bu maça denk geldi.

Penaltı verilmeyince valencia şoka girdi.Nasıl olur koskoca ben düştüm ceza sahası içinde dedi hareketleriyle

11 maçlık yenilmezlik serisini Fener maçında bitecekti tabi ki de.

Karagümrük 90 dakika sanki bitime 5 hafta kala şampiyon olmuş gibi top oynadı. Hırs yok, istek yok, mücadele yok. Rezil herifler.

Olur da 3 hafta sonra bize karşı kıçınızı yırta yırta oynarsanız bedduların en büyüğünü edeceğim size.

Son düzenleme:
Atacan o golleri sen Karagümrüksün rakibin Fenerbahçe atamazsan yenilirsin

Geri
Üst Alt