SL 22/23 H:29 | Fenerbahçe 2-1 Ankaragücü | MS | 15 Nisan

Ankaragücü puan veya puanlar alabilir mi?

• Kullanılan toplam oy
    82
  • Anket kapatılmış .
Haram olsun ne diyim, bir hakem uydurma bir kararla bir takımın hakkını nasıl gaspettiğini şampiyonluk yarışını nasıl etkilediğini bu akşam, sezonun tümünde yaşadığımız gibi yine görmüş olduk. Bu haramzadelerin yüzünü güldürmez rabbim ben inanıyorum

Umarım haremzadelerin şikeli 3 puanları ekibimizin morelini bozmaz.

Arkadaşlar üzülmeyin. Bu köpek camia 15 senedir CL göremiyor, 9 senedir kupa alamıyor, bunların hiç biri boşuna değil. Bu haysiyet yoksunu namussuz şerefsiz köpekler bu senede şampiyon olamayacak seneyede olamayacak. Daha çok kötü günler görecek bunlar. Ben adalete inanıyorum, kimsenin yaptığı yanına kâr kalmıyor. Bugüne kadar yaptıkları yanlarına kâr kalmadı bundan sonrada kalmayacak. Rahmetli babamdan Allah razı olsun ki beni Galatasaraylı yapmış, böyle onursuz namussuz haysiyetsiz bir camianın taraftarı olmakta var bu hayatta çok zor olurdu. Ah o otobüs uçurumdan aşağı yuvarlansaydı keşke.

Çıkarın Lale Orta’yı yayına, yanındaki ezikle birlikte Başakşehir maçındaki pozisyonları ve bu penaltıyı kusura bakmayın hakemimiz hata yaptı diyerek anlatsınlar. Nasılsa bir şey gelmiyor başlarına, en tepeden destek verilmiş bunlara, korkmayın biz arkanızdayız denilmiş.

Konusuyorlar yani erden cikiyor dursun cikiyor konusuyor.

Sürekli twit atiyolar bsehir macindan sonra defalarca lale istifa twiti attilar.

2 saat sonra unutuluyor gidiyor yani napabilirler ki daha

Her maç konuşacaklar o zaman, sürekli, bunu şundan diyorum, fb bunu yapıyor, her maç, adamlar kayriliyor ama konuşuyorlar, bizim taraftar ise nellson kırmızı diyor, bize mi kaldı centilmenlik ya ? Bir basin sözcüsü olacak, her maç hakemler bizi biçti diye çıkıp anlatacak

A.Gücü basın sözcüsü diyor şimdi devre arası hakemi baskılanmışlar fenerli yöneticiler. Aziz bolbol yapardı biliriz hakem odası basardı

Eze eze sampiyon olacagiz. Bu is son maca kalmayacak hos kalsa bile orda da evirip cevirip yenip sampiyon olacagiz. Nokta

olm çok ayıp ya, hiç mi Allah korkunuz yok lan sizin. pü Allah belanızı ya. Haram zıkkım olsun :) boğazınızda kalsın. Verin bu penaltıları lanet olsun size.

hamza hoca varken o sezon başakşihir deplesmanında kaybetmişlerdi şampluğu, inşAllah hafta içi yine aynısı olacak

Geri
Üst Alt