Tarık Arslan
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 11.171
- 9.555
- 2.568
Erman’ıma bak be. Bizim lehimize hata yapıldığında yangın yerine çeviren Erman, şu anda hakemden bahsetmiyor. Ankaragücü’nü eleştiriyor. Konuşsana, neden korkuyorsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ermanı izlemeyin. Bu sezon net mamalanmışErman utan be. 50 senedir doymadınız paraya. Kendi taraftarı olduğun takımı harcadılar bugün. Sen oyunculara laf ettin. Utanmazlar sizi.
Adam napsın, öyle penaltı verilebileceğini nerden düşünecek? Bu pozisyona bırak penaltıyı ceza sahası dışında faul verecek hakem yok dünyada bizim ülkeden başka.Ben hakemden çok Angaragucu'lu oyuncuya kizginim. Ya beyinsiz yada bilerek penaltı yaptı.
Yazılan bazı yorumlar o kadar negatifki sanki 6 puan onde olan taraf biz degiliz. Doğal olarak bende kızıyorum ama bu kadar karamsarligi hiç anlamıyorum. Fener ve Lale orta mali gotlerinide yırtsalar şampiyonluk bizim.
Ermanı izlemeyin. Bu sezon net mamalanmış
Bende aynen bunu demek istedim.Akp gidince bu işlere uğur Dündar denen fosil bakacak, CHP dönemi akp dönemine rahmet okutacak sporda bakın görün
Pozisyon penaltı miBen hakemden çok Angaragucu'lu oyuncuya kizginim. Ya beyinsiz yada bilerek penaltı yaptı.
Yazılan bazı yorumlar o kadar negatifki sanki 6 puan onde olan taraf biz degiliz. Doğal olarak bende kızıyorum ama bu kadar karamsarligi hiç anlamıyorum. Fener ve Lale orta mali gotlerinide yırtsalar şampiyonluk bizim.
Hatun gençErman’ıma bak be. Bizim lehimize hata yapıldığında yangın yerine çeviren Erman, şu anda hakemden bahsetmiyor. Ankaragücü’nü eleştiriyor. Konuşsana, neden korkuyorsun.
M.city bile bütün maçlarını kazanamıyor daha nereye kadar kazanacağız elbet bir yerde doğal olarak sendeleyeceğiz. Bu herifler hakemlerle 20 tane penaltı ata ata geldiler buraya kadar bu noktadan sonra da bu şekilde devam ederler. Biz bu hakemlere açık açık hakaret edip gözdağı vermezsek fener garanti şampiyon yapılacakBaşakşehir leş durumda bir beklentim yok benim. Ayrıca biz kazandıkça problem yok. Ama burada tepkimiz bir vatandaş olarak futbolsever olarak isyan ediyoruz haksızlığa.
Onlar gösteriş sadece. Bu herifin mamalandığını aylar önce anladım ve bidaha izlemedim şahsenAynen. Arada parası geç geliyor sanırım laf ediyor bir iki sonra hooppp