Okan Sezer
Parçalı Üye
- 14 Haziran 2012
- 3.246
- 3.005
- 1.913
ha bunların iki tane hükmen var dimi tamam tamam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seve seve alacagiz renktas bu seref yoksunlari sikeci camiaya ve masa basinda sikeye yardim eden km varsa sokacaguzTamam da 3 demiş arkadaş, biz direk yenildik mi de 3 diyor anlamadım ?
Top ceza sahası disina doğru giderken, Fener'e her maç penalti verildiğini bile bile Irfan köpeğinin sırtına elleriyle dokunmaması gerektiğini bilmesi icin çok zeki olmasina gerek yok.Pozisyon penaltı mi
Derbilerde de hakem full bunlara çalışıyor ama güçleri yetmedi. hakeme rağmen hem biz hem bjk yendi bunları.Zavallılar Anadolu takımlarıni ittirmeyle yenince iyi takım olduklarını zannediyorlar lakin dengi maçlarda az ortaya çalan hakem olunca ne mal oldukları meydana çıkıyor.
Adam Turkiye'ye Mars'dan yeni mi geldi ? Senenin basindan beri en ufak dokunusta Fener'e penalti verildigini bilmiyor mu ?Adam napsın, öyle penaltı verilebileceğini nerden düşünecek? Bu pozisyona bırak penaltıyı ceza sahası dışında faul verecek hakem yok dünyada bizim ülkeden başka.
Yav abartma renktaş neye odaklanıyorsunuz sahaya da çıkmasınlar o zaman bu kafayla.Adam Turkiye'ye Mars'dan yeni mi geldi ? Senenin basindan beri en ufak dokunusta Fener'e penalti verildigini bilmiyor mu ?
Son hafta biz ve onlar +3, onların diğer garanti maçında biz içeride Sivasla oynayacağız. Söz konusu iki hafta baz alınırsa puan farkı halen 6 denebilir. 3 demek direkt olarak bize o hafta mağlubiyet yazmak demekTamam da 3 demiş arkadaş, biz direk yenildik mi de 3 diyor anlamadım ?
dogru neyi yanlis fark su anda 3
Herseyi anlıyorum da bu besiktas lilarin niye sesi çıkmıyor arkadaş şampiyon olacağız diyorsun fb senden 1 eksik maçını kazansa 5 puan önünde..Bizi geçmen için önce fb yi geçmen lazım..Dün 6-0 lik kayseri maçından sonra bin tane tweet attı tribün amigolari şimdi tek ses yok