SL 22/23 H:29 | Fenerbahçe 2-1 Ankaragücü | MS | 15 Nisan

Ankaragücü puan veya puanlar alabilir mi?

• Kullanılan toplam oy
    82
  • Anket kapatılmış .
Abi çıldıracam gerçek puan farkı şu an 18 olabilirdi Nisan'da bitirebilirdik bu işi

Bizi gasp ettiler/ediyorlar

Yetmiyor en yakın rakibimizi hakem yoluyla destekliyorlar şampiyonluk yolunda tutuyorlar bunların 8. falan olması lazım normal şartlarda

Yeter be Allah'ınız yok mu sizin

VAR varken bunu yapıyorsunuz herkesin gözleri önünde bunların son şampiyonluğu 10 yıl önce artık sıradan bir takımlar şampiyon olana kadar durmayacaklar

bu kuslarin izlediğim son mac bugunki macti. Allah bu adi serefsizleri kahretsin. Şikeciler. 8 yildir kupa desen yok türlü türlü rezillikleri var. Tek bildikleri hakemleri tehdit edip gereken yerlere adamlari yerlestirmek bu hep böyleydi ,böyle olmaya devam edecek.

ama kesin olan birsey var. Yine kaybedeceksiniz rengine koyduğumun aşağılık topluluğu. NKFVAGS

Zavallılar Anadolu takımlarıni ittirmeyle yenince iyi takım olduklarını zannediyorlar lakin dengi maçlarda az ortaya çalan hakem olunca ne mal oldukları meydana çıkıyor.
Derbilerde de hakem full bunlara çalışıyor ama güçleri yetmedi. hakeme rağmen hem biz hem bjk yendi bunları.

Adam napsın, öyle penaltı verilebileceğini nerden düşünecek? Bu pozisyona bırak penaltıyı ceza sahası dışında faul verecek hakem yok dünyada bizim ülkeden başka.
Adam Turkiye'ye Mars'dan yeni mi geldi ? Senenin basindan beri en ufak dokunusta Fener'e penalti verildigini bilmiyor mu ?

Lan adamın önüne geçip kendini attı penaltı verdiler ya şaka gibi fdsfdsfdsfsd.Neyse sıkıntı yok acı çektire çektire sokacağız o kupayı bi yerlerine

Tamam da 3 demiş arkadaş, biz direk yenildik mi de 3 diyor anlamadım ?
Son hafta biz ve onlar +3, onların diğer garanti maçında biz içeride Sivasla oynayacağız. Söz konusu iki hafta baz alınırsa puan farkı halen 6 denebilir. 3 demek direkt olarak bize o hafta mağlubiyet yazmak demek

Herseyi anlıyorum da bu besiktas lilarin niye sesi çıkmıyor arkadaş şampiyon olacağız diyorsun fb senden 1 eksik maçını kazansa 5 puan önünde..Bizi geçmen için önce fb yi geçmen lazım..Dün 6-0 lik kayseri maçından sonra bin tane tweet attı tribün amigolari şimdi tek ses yok

Herseyi anlıyorum da bu besiktas lilarin niye sesi çıkmıyor arkadaş şampiyon olacağız diyorsun fb senden 1 eksik maçını kazansa 5 puan önünde..Bizi geçmen için önce fb yi geçmen lazım..Dün 6-0 lik kayseri maçından sonra bin tane tweet attı tribün amigolari şimdi tek ses yok

Renkdas sen cok yanlis gelmissin yani bunu sana aciklamak cok uzun surer. Bunlarin sadece renkleri farkli, konu biz olunca.

Adamlar aleni feneri hakemlerle şampiyon yapıyor 85 milyon dut yemiş bülbül gibi izliyor. sıkıntı yok demeye devam edelim iş işten geçene kadar. Ben hala iddia ediyorum bunlar kesinlikle bizi şampiyon yapmayacak

Arkadaş hadi bu seneyi şampiyon olarak tamamladık diyelim seneye ne yapacağız ..Her sezon böyle 14 maçlık seri yapamazsın ki azıcık ortalama bir sezon geçirsen bu düzende mümkün değil şampiyon olamazsin

Maçı izlemedim
Yorumları okumadan direk skora ve atılan gollere baktım
Atilis dklari ve atılım şekilleri itibariyle gollerdeki şaibeyi anlayabiliyorsunuz
Abv

Geri
Üst Alt