SL 22/23 H:29 | Fenerbahçe 2-1 Ankaragücü | MS | 15 Nisan

Ankaragücü puan veya puanlar alabilir mi?

• Kullanılan toplam oy
    82
  • Anket kapatılmış .
Kendi evlerinde biz yendik, bjk yendi ve halen fark 6 puan. Bu kadar bariz ittirilmez arkadaş. Erden Timur bildiğiniz ne varsa sezon sonunu beklemeden açıklayın.

Bak hakemi hadi anlarim, gorememistir, carpisma gibi de gorunce baskidan da oturu (devre arasi gitmis birileri tehdit etmisler A.Gucu Basin Sozcusu'ne gore ki sahidim duydum dedi) ancka VAR'in cagirip iptal ettirmemesi ve hakeminde VAR'a danismamasi ya da danistiysa VAR'in "penalti yok" hocam dememesi cok cok buyuk bir skandal ve birseylerin net tecahuru.
Hakemin görmediği şeye penaltı çalması daha büyük şaibe. Çünkü bunlar sahaya fenere kazandırmak için çıkıyor fener önde olsa o penaltıyı çalmayacak zaten.

Fenerin sahasında maç. Seçime giderken trabzonlarına da kıyamazlar.

Ki o TS diyet oduyor su siralar. O nedenle onlardan da hic umudum yok acikcasi. Benm bu mactan, caktirmasamda, umutluydum zira A.Gucu bunlari her sene en az 1 macta uzuyor bir de adamlar dusme hattindalar. Aslinda en kotu 1 puan almislardi ama malum.

2. yarı başlamadan uyuyakalmışım. İyi ki izleyememişim. Boşuna sinir krizine girmeye gerek yok. Bu sene Koç'u da Lale'yi de hakemleri de üst üste koyup şampiyon olacağız. Tarihimizin belki de en özel şampiyonluğu olacak bu.

Hakemin görmediği şeye penaltı çalması daha büyük şaibe. Çünkü bunlar sahaya fenere kazandırmak için çıkıyor fener önde olsa o penaltıyı çalmayacak zaten.

Orasi oyle zaten, net. Biz biliyoruz bu durumu demek istedigim hadi yedin bir nane, adam VAR'a da gitmedi ki vucut diliyle de soyledi oyuncular itiraz ederken "gordum net penalti" gibisinden.

2. yarı başlamadan uyuyakalmışım. İyi ki izleyememişim. Boşuna sinir krizine girmeye gerek yok. Bu sene Koç'u da Lale'yi de hakemleri de üst üste koyup şampiyon olacağız. Tarihimizin belki de en özel şampiyonluğu olacak bu.
Ben hala şampiyon olacağımıza inanmıyorum. Yakında her maç 2 penaltı 2 kırmızı çıkmaya da başlarlar. Ha eğer şampiyon olursak benim için mucize olur şahsen ve tarihin en zor şampiyonluğu olur

Sinirleniyoruz deliriyoruz biliyorum ama bizim tek odağımız Alanya maçını kazanmak olmalı. Karma her zaman olduğu gibi devreye girecektir.

Irfan'nin penaltı almaya calistigi zaten apaçık ortada ama bence Ankara'li oyuncunun kollarını yukarda tutması lazım.

Hicbir sekilde aklanacak bir pozisyon degil renkdas. Boyle penalti olmaz zira penalti olacak bir mudahale de yok eger ki varsa oncesinde A.Gucune verilmeli benzer durumda.

Ki o TS diyet oduyor su siralar. O nedenle onlardan da hic umudum yok acikcasi. Benm bu mactan, caktirmasamda, umutluydum zira A.Gucu bunlari her sene en az 1 macta uzuyor bir de adamlar dusme hattindalar. Aslinda en kotu 1 puan almislardi ama malum.
önümüzdeki süreçte bunlar sırayla ligin dibindeki takımlarla oynuyor. Ha 2 hafta sonra da biz oynuyoruz ancak bizimkiler futbol oynamayı kafaya koyduğunda hakem de karşımızda duramıyor. Bunlar öyle değil ittirmeyle gidiyorlar.
Düşünsene kalan tüm maçlarda açıkça bunlara kazandırıldığı bir ligde neler yaşanır. Trabzon bile şampiyonluğa giderken bir noktadan sonra destek çekilmek zorunda kaldı. Kör göze parmak sokamazlar.
Ha şampiyon oluruz olmayız bilmiyorum ama alsınlar ligi hepsi sırasıyla götlerine sokup çıkarsınlar. Yönetim de boş durmasın uefa fifa ne varsa bunun peşine düşsün. Bugün başarılı olsan bu parazit ortamda seneye katledileceksin orası olmaza bir sonraki sene.
Başağın şampiyon olduğu sene ve beşiktaşınkinde başarılı oldular. Düzendeki kaşarlar yok edilmediği sürece 1 sene şampiyon olursun 3 sene katliam izlersin.

Fırat Aydınus: "Fenerbahçe'nin son dakikada kazandığı penaltının penaltıyla ilgisi yok. Yanlış bir karar." (TV 8.5)

Herkesin gözü önünde oluyor bu işler her hafta ve spor bakanı ve tffden adalet bekliyoruz sanki hiç o koltukta oturan onlar değil gibi.Böyle adalet böyle kanun mu olur:D Bu arada 1 kere yenilirsek şampiyonluk gider.

Ben hala şampiyon olacağımıza inanmıyorum. Yakında her maç 2 penaltı 2 kırmızı çıkmaya da başlarlar. Ha eğer şampiyon olursak benim için mucize olur şahsen ve tarihin en zor şampiyonluğu olur

Burada yönetime de iş düşüyor. Sezon sonunda kanıtlarıyla açıklama yapacağız diyorlar. Ne diye sezon sonunu bekliyorlar anlamıyorum. İlla şampiyonluğun gitmesi mi gerekiyor? Çıkın hemen çatır çatır her şeyi anlatın işte. Ama ben her şeye rağmen şampiyon olacağımıza inanıyorum.

Yapacaksin abi bilemem, bu lig böyle de bitmez
Koç ailesi kadar parası yoksa yönetimden birininki yok. Mevcut düzende yapabilecekleri bir şey de yok. Ancak taraftar TFF binasına yürüyüş düzenleyecek, orasını taşlayacak, TFF, Spor Bakanı, Lale Orta ile ilgili sloganları orada atacak ancak o zaman belki Spor Bakanı isteğiyle bir şeyler olabilir o da belki bak. Tam tersi terste tepebilir bu dediklerim mesela.

Geri
Üst Alt