Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 44.260
- 11.546
- 728
İlk trabzon çakacak bunlara, başaktan umudum yok.
Onlarda dususte ya bakalim.. Deplasman di mi TS ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk trabzon çakacak bunlara, başaktan umudum yok.
Fenerin sahasında maç. Seçime giderken trabzonlarına da kıyamazlar.Onlarda dususte ya bakalim.. Deplasman di mi TS ?
Hakemin görmediği şeye penaltı çalması daha büyük şaibe. Çünkü bunlar sahaya fenere kazandırmak için çıkıyor fener önde olsa o penaltıyı çalmayacak zaten.Bak hakemi hadi anlarim, gorememistir, carpisma gibi de gorunce baskidan da oturu (devre arasi gitmis birileri tehdit etmisler A.Gucu Basin Sozcusu'ne gore ki sahidim duydum dedi) ancka VAR'in cagirip iptal ettirmemesi ve hakeminde VAR'a danismamasi ya da danistiysa VAR'in "penalti yok" hocam dememesi cok cok buyuk bir skandal ve birseylerin net tecahuru.
Fenerin sahasında maç. Seçime giderken trabzonlarına da kıyamazlar.
Hakemin görmediği şeye penaltı çalması daha büyük şaibe. Çünkü bunlar sahaya fenere kazandırmak için çıkıyor fener önde olsa o penaltıyı çalmayacak zaten.
Ben hala şampiyon olacağımıza inanmıyorum. Yakında her maç 2 penaltı 2 kırmızı çıkmaya da başlarlar. Ha eğer şampiyon olursak benim için mucize olur şahsen ve tarihin en zor şampiyonluğu olur2. yarı başlamadan uyuyakalmışım. İyi ki izleyememişim. Boşuna sinir krizine girmeye gerek yok. Bu sene Koç'u da Lale'yi de hakemleri de üst üste koyup şampiyon olacağız. Tarihimizin belki de en özel şampiyonluğu olacak bu.
Irfan'nin penaltı almaya calistigi zaten apaçık ortada ama bence Ankara'li oyuncunun kollarını yukarda tutması lazım.Adam ankaraguclunun önüne kendi gidiyor çarpıp dusuyor
Irfan'nin penaltı almaya calistigi zaten apaçık ortada ama bence Ankara'li oyuncunun kollarını yukarda tutması lazım.
önümüzdeki süreçte bunlar sırayla ligin dibindeki takımlarla oynuyor. Ha 2 hafta sonra da biz oynuyoruz ancak bizimkiler futbol oynamayı kafaya koyduğunda hakem de karşımızda duramıyor. Bunlar öyle değil ittirmeyle gidiyorlar.Ki o TS diyet oduyor su siralar. O nedenle onlardan da hic umudum yok acikcasi. Benm bu mactan, caktirmasamda, umutluydum zira A.Gucu bunlari her sene en az 1 macta uzuyor bir de adamlar dusme hattindalar. Aslinda en kotu 1 puan almislardi ama malum.
Ben hala şampiyon olacağımıza inanmıyorum. Yakında her maç 2 penaltı 2 kırmızı çıkmaya da başlarlar. Ha eğer şampiyon olursak benim için mucize olur şahsen ve tarihin en zor şampiyonluğu olur
Koç ailesi kadar parası yoksa yönetimden birininki yok. Mevcut düzende yapabilecekleri bir şey de yok. Ancak taraftar TFF binasına yürüyüş düzenleyecek, orasını taşlayacak, TFF, Spor Bakanı, Lale Orta ile ilgili sloganları orada atacak ancak o zaman belki Spor Bakanı isteğiyle bir şeyler olabilir o da belki bak. Tam tersi terste tepebilir bu dediklerim mesela.Yapacaksin abi bilemem, bu lig böyle de bitmez
Fırat Aydinusa saygım artıyor. Dün de Nelson pozisyonunu en doğru yorumlayan kişiydi.Fırat Aydınus: "Fenerbahçe'nin son dakikada kazandığı penaltının penaltıyla ilgisi yok. Yanlış bir karar." (TV 8.5)
Boşuna tarihin en kirli sezonu demiyoruz. erman bile bunlara çalışıyor gerisini siz düşününTrt spor da fenerin penaltısına doğru dediler ya aboooooo!!!![]()