SL 22/23 H:29 | Fenerbahçe 2-1 Ankaragücü | MS | 15 Nisan

Ankaragücü puan veya puanlar alabilir mi?

• Kullanılan toplam oy
    82
  • Anket kapatılmış .
Penaltı pozisyonunu şimdi izledim. Allah bu hakemin bin türlü belasını versin. Sahadaki VAR'da ki hepsinin Allah bin belasını versin. İrfan Can Kahveci senin haysiyetine şerefine tüküreyim ben sen adam mısın ulan. O nasıl kendini yere atmak öyle ulan nefret ettim iyice şu sezon bir bitseydi sinir stres oldum. Takımım 6-0 maç kazanmış ama şu maçta olan olaylar yüzünden sinir krizi geçiriyorum. Ya normal kazansalar vallahi önemsemem böyle şeyleri ama şu şekilde kazanıyorlarya ne diyeyim.

Arkadas daha bir dunya mac var, 29-29 mac. Boyle bir mac sonrasi sunu hazirlamak ne sagduyulu bir hareket ne de amaci guzel. Gosterirsin suan ki puan durumunu olur biter. Onlara 3 puan verdigin hafta (hukmen) biz de armut toplamayacagiz.
guzel kardesim biz 28 macda 66 onlar 29 macta 63. yani bir macimiz eksik olmakla beraber puan farki 3. o haftaki macimizi alirsak 6 olur. yani renkdasin söylediğinde yanlis birsey yok

Herseyi anlıyorum da bu besiktas lilarin niye sesi çıkmıyor arkadaş şampiyon olacağız diyorsun fb senden 1 eksik maçını kazansa 5 puan önünde..Bizi geçmen için önce fb yi geçmen lazım..Dün 6-0 lik kayseri maçından sonra bin tane tweet attı tribün amigolari şimdi tek ses yok
Bjk bunların herzaman yancısı olmuştur. 3-5 sponsorluk atıyorlar lobileriyle kolluyorlar onlar da kuzu gibi dolaşıyor yanlarında

Suna bakin ya hahaha
Ulan Allahsizlar ulan serefsizler

Bilerek yapıyorlar penaltı calinacağini biliyorlar. Maçın başında Valencia savunma arkasına sarktı. Şut çekmek yerine ceza sahasında topla oynadı 20 saniye rakip yaklasmadı osayi de aynısını yaptı biri dokunsa diye özel çaba sarf ediyorlar. Biliyorlar penaltı verilecegini

Bu düzen akp gidince bitecek, hesap verecekler diyorsunuz da bu düzen zaten akp gelmeden önce 2000-2001 sezonunda başlamıştı. Bu sezon eskisinden çok daha fazla dikkat çekiyorlar aradaki tek fark bu.

Üstelik bu lale denilen muşmula suratlı kaşarda zaten chp üyesi.
irrelevant

Ya abi buna nasıl penaltı veriyorlar bunların amacı ne yahu? Ulan alt tarafı bir futbol için insanları birbirine düşüreceksiniz bu nasıl penaltı lan? Yok abi bu sezon bir an önce bitsin ben böyle bir sezon hayatımda görmedim ulan bu kadar bariz yapılmaz be arkadaş ya. Şu ülkenin cumhurbaşkanına da yazıklar olsun yabancı sınırına kadar Türk futboluna burnunu sokmasını bilirsin şu yapılanları görmüyor musun? Gerçi sen değil misin bunlar küme düşmesin diye yasa değiştiren. Sendende kurtulur bu ülke inşallah yakında. Bu Ali Koç denen adam Türk futbolundan silinmeli arkadaş bu adam başkanlık falan yapmamalı insanları birbirine düşürür bu adam.

Tuna, Basaksehirse bunlardan biri sayet, net kazanacaklar.
Vallahi hakem bile etki etse en fazla ankaragücünü sidik zoruyla yenebiliyorlar, tolunayda az zeka olsa en kötü beraberlik çıkarırdı.
Yani hakemi de işin içine soksan bir noktaya kadar getirebiliyorlar.
Bunlar net olarak yetersiz bir takım bir yere kadar iteleyebilirler.
En az 3 maç diyorum bak.

Top ceza sahası disina doğru giderken, Fener'e her maç penalti verildiğini bile bile Irfan köpeğinin sırtına elleriyle dokunmaması gerektiğini bilmesi icin çok zeki olmasina gerek yok.
Bu karaktersizler ceza sahası içinde rakibin üstüne atlıyorlar. Ankaragücü defans oyuncusuna suç bulmuyorum. Bir önceki maçta da benzer penaltı aldılar.

Vallahi hakem bile etki etse en fazla ankaragücünü sidik zoruyla yenebiliyorlar, tolunayda az zeka olsa en kötü beraberlik çıkarırdı.
Yani hakemi de işin içine soksan bir noktaya kadar getirebiliyorlar.
Bunlar net olarak yetersiz bir takım bir yere kadar iteleyebilirler.
En az 3 maç diyorum bak.

Biz umarim toparlamisizdir bu sirada yani dunki mac illuzyon olmasin zira Kayseri bize karsi hatali oynadi bana gore tabi bu bizim kaliteli oyunculardan olustugumuz ve agresif oynamadigimiz anlamina gelmiyor. Kisacasi, onlar bizden net kotuler, ancak iste hakem vs ittirmeyle bu ligde isini gorebiliyorsun ayrica Basak'da kotu gayet kotuler su siralar. Bilmiyorum..

İspanyol basketçilerin hakeme faul göstermek için atlama antremanları vardı onu yapmış İrfan.

Top ceza sahası disina doğru giderken, Fener'e her maç penalti verildiğini bile bile Irfan köpeğinin sırtına elleriyle dokunmaması gerektiğini bilmesi icin çok zeki olmasina gerek yok.
Adam ankaraguclunun önüne kendi gidiyor çarpıp dusuyor

Biz umarim toparlamisizdir bu sirada yani dunki mac illuzyon olmasin zira Kayseri bize karsi hatali oynadi bana gore tabi bu bizim kaliteli oyunculardan olustugumuz ve agresif oynamadigimiz anlamina gelmiyor. Kisacasi, onlar bizden net kotuler, ancak iste hakem vs ittirmeyle bu ligde isini gorebiliyorsun ayrica Basak'da kotu gayet kotuler su siralar. Bilmiyorum..
İlk trabzon çakacak bunlara, başaktan umudum yok.

Penaltıya bak yav. Şaibenin belgesi gibi, ders kitaplarına koyulacak kadar büyük bir ....... çocukluğu.

Bak hakemi hadi anlarim, gorememistir, carpisma gibi de gorunce baskidan da oturu (devre arasi gitmis birileri tehdit etmisler A.Gucu Basin Sozcusu'ne gore ki sahidim duydum dedi) ancka VAR'in cagirip iptal ettirmemesi ve hakeminde VAR'a danismamasi ya da danistiysa VAR'in "penalti yok" hocam dememesi cok cok buyuk bir skandal ve birseylerin net tecahuru.

Geri
Üst Alt