Ali Kol
10 Numara!
- 31 Temmuz 2014
- 19.232
- 13.782
- 1.923
Bize kaybetse ağzından salyalar saçarak köpürürdü karaktersiz.Şikebahçe Spor Kulübü'nü galibiyetten dolayı tebrik etti normal bir tonlamayla.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize kaybetse ağzından salyalar saçarak köpürürdü karaktersiz.Şikebahçe Spor Kulübü'nü galibiyetten dolayı tebrik etti normal bir tonlamayla.
Bjk bunların yan şubesi varsa yoksa biziz dertleri.Bjk bunların herzaman yancısı olmuştur. 3-5 sponsorluk atıyorlar lobileriyle kolluyorlar onlar da kuzu gibi dolaşıyor yanlarında
Puan farkina ben 6 değil 3 diye bakıyorum. Fenerin 7 bizim 8 maçımız kaldi. Alanya ve bjk de 0 çeksek başımıza iş alırız nereye garanti renktas?Fener maçına kadar yedi maçımız var, yedi maçın üçünü kaybetsek ve Fener kendi yedi maçının yedisinide kazansa bile kendi sahamazida onları yenersek şampiyon oluyoruz. Yani karamsar olmayın şampiyonluk sansımız çok yüksek, bence garanti.
Alanya ve Bjk maçlarında 0 ceksek ve Fener bizimle oynayacağı maça kadar butun maclarini kazansa bile Fenerbahce'ye kendi sahamızda yenilmezsek şampiyon oluyoruz.Puan farkina ben 6 değil 3 diye bakıyorum. Fenerin 7 bizim 8 maçımız kaldi. Alanya ve bjk de 0 çeksek başımıza iş alırız nereye garanti renktas?
Penaltı pozisyonunu şimdi izledim. Allah bu hakemin bin türlü belasını versin. Sahadaki VAR'da ki hepsinin Allah bin belasını versin. İrfan Can Kahveci senin haysiyetine şerefine tüküreyim ben sen adam mısın ulan. O nasıl kendini yere atmak öyle ulan nefret ettim iyice şu sezon bir bitseydi sinir stres oldum. Takımım 6-0 maç kazanmış ama şu maçta olan olaylar yüzünden sinir krizi geçiriyorum. Ya normal kazansalar vallahi önemsemem böyle şeyleri ama şu şekilde kazanıyorlarya ne diyeyim.
Burada yönetime de iş düşüyor. Sezon sonunda kanıtlarıyla açıklama yapacağız diyorlar. Ne diye sezon sonunu bekliyorlar anlamıyorum. İlla şampiyonluğun gitmesi mi gerekiyor? Çıkın hemen çatır çatır her şeyi anlatın işte. Ama ben her şeye rağmen şampiyon olacağımıza inanıyorum.
Ya hepsinin Allah belasını versin. Hepsi Ali Koç'un köpeği olmuş. Gökhan Dinç ve Haluk Yürekli eleştiri yaptılar diye kanaldan kovuldular bu haysiyet yoksunu medya 5 senede tek kupa alamayan adamı eleştiremiyor. Adam parasıyla medyayı, VAR'ı satın almış resmen ve buna rağmen şampiyon olamayacak kadar beceriksiz ve vasıfsız biri. Bunlar istedikleri kadar şike yapmaya hakemlerle maç almaya devam etsinler. EŞŞEK gibi şampiyonluğu garantilemiş Galatasaray'ın sahasına gelecekler o statta 90 dakika küfür yiyip siktir olup gidecekler. Ali Koç'ta eşşek gibi izleyecek.Ben avrupada dahil çok maç izlerim.Bir takımda istisnasız her maç bu kadar kendini yere atam oyuncu topluluğu görmedim..
Ama öyle mamussuz medya ve yorumcuları varki bir kişi dahi bundan bahsetmiyor.o objektif ayağına takıılan ermanda adam değil..torrirayı kendini çok yere atıyor dikkat etmeleri lazım diye yorum yapıyordu.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende bunu anlamıyorum.Ne kanıtı yahu.Herşey ortada..bazı hakemler kötü niyetli .Biz bu lale orta olayına çok takılı kaldık.Arkadaş laleden öncede böyleydi..bu hakemlerin alayını bitireceksin.Vara yabancı hakem gelecek başka kurtuluş yok..
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi