SL 22/23 H:29 | Fenerbahçe 2-1 Ankaragücü | MS | 15 Nisan

Ankaragücü puan veya puanlar alabilir mi?

• Kullanılan toplam oy
    82
  • Anket kapatılmış .
Erman’ıma bak be. Bizim lehimize hata yapıldığında yangın yerine çeviren Erman, şu anda hakemden bahsetmiyor. Ankaragücü’nü eleştiriyor. Konuşsana, neden korkuyorsun.

Chp döneminde fener iyice coşar. Federasyon başkanı uğur dundar olur.

Ben hakemden çok Angaragucu'lu oyuncuya kizginim. Ya beyinsiz yada bilerek penaltı yaptı.
Yazılan bazı yorumlar o kadar negatifki sanki 6 puan onde olan taraf biz degiliz. Doğal olarak bende kızıyorum ama bu kadar karamsarligi hiç anlamıyorum. Fener ve Lale orta mali gotlerinide yırtsalar şampiyonluk bizim.
Adam napsın, öyle penaltı verilebileceğini nerden düşünecek? Bu pozisyona bırak penaltıyı ceza sahası dışında faul verecek hakem yok dünyada bizim ülkeden başka.

Fener istediğini alıyor birsekilde amaçları 3 puandan ziyade bizim gardimizi düşürmek

Akp gidince bu işlere uğur Dündar denen fosil bakacak, CHP dönemi akp dönemine rahmet okutacak sporda bakın görün
Bende aynen bunu demek istedim.
Bizim açımızdan değişen hiçbirşey ama hiçbirşey olmayacak.

Solcusu olsun siyasal islamcısı olsun birbiriyle anlaşabildikleri tek ortak nokta GS düşmanlığı.

Hacıosmanoğlu bile hakem kitledi, buradan yollamam dedi, adama hak verdim şimdi

Ben hakemden çok Angaragucu'lu oyuncuya kizginim. Ya beyinsiz yada bilerek penaltı yaptı.
Yazılan bazı yorumlar o kadar negatifki sanki 6 puan onde olan taraf biz degiliz. Doğal olarak bende kızıyorum ama bu kadar karamsarligi hiç anlamıyorum. Fener ve Lale orta mali gotlerinide yırtsalar şampiyonluk bizim.
Pozisyon penaltı mi

Beni dellendiren bu haramzede şikecilerin 3 puan alıp yarışta kalmaları değil, zaten bunların tüm pisliklerine rağmen kafalarına vura vura o kupayı kaldıracağız, beni dellendiren tffde, mhkde, sahada bir kaç anası belirsiz evladının bu olanlara kör göze parmak sokar gibi sebep olması, sonrasında da ne bok yemiş olursa olsunlar cezasız kalmaları. Esas bu hazmedilebilecek bir şey değil, yoksa sokmuşum fbye, haram yiye yiye gün yüzü göremez oldular zaten.

O ağzı yayıla yayıla konuşan mr ego fırat ne diyecek bakalım

Erman satilmisi icardiye ceza verilmedi diyor 2 de bir. Satılık herif

Artık rakipler öyle bir piskolojiye geldiki fb maçlarında kimse ceza sahası içinde fblilere dokunmaya cesaret etmiyor.

Başakşehir leş durumda bir beklentim yok benim. Ayrıca biz kazandıkça problem yok. Ama burada tepkimiz bir vatandaş olarak futbolsever olarak isyan ediyoruz haksızlığa.
M.city bile bütün maçlarını kazanamıyor daha nereye kadar kazanacağız elbet bir yerde doğal olarak sendeleyeceğiz. Bu herifler hakemlerle 20 tane penaltı ata ata geldiler buraya kadar bu noktadan sonra da bu şekilde devam ederler. Biz bu hakemlere açık açık hakaret edip gözdağı vermezsek fener garanti şampiyon yapılacak

Lale Orta gorevde kalmaya devam ederse acik ve net soyluyorum Fb'yi sampiyon yapar. O kadar zor degil bu. Istersen Real Madrid ol hakem kafaya koyduysa celmeyi takar, bir mac takamasa ikinci mac takarlar.

Lan madem hakemlere baskı yapıldı ne diye maça çıktınız 2.yarı. Oynamıyoruz demediniz mi? Biz kendi maçlarımızı alırız eyvallah ama bu hakemler bize yaptıkları pislikten fazlasını yapacaklar. Arena'ya kafa kafaya gireriz sonunda taraftar sahaya iner hakemleri linç eder.

İnsanlar birbirine saldıracak, birbirlerini bıçaklayacak. Bunun sorumlusu bu pis herifler ve bu suça ortak olan tvde sesini çıkarmayanlar.

Gelin lan Sami Yen'e iddialı gelin şampiyonluk şansınız varken gelin size tarihin en büyük hezimetini yaşattık akıllanmadınız dimi kadıköyden şampiyon çıktık sami yene gelin

ali ve bu yönetimi gitmezse cehape dönemı akape dönemıne göre daha hazin geçeceği yorumları maalsef bir gerçek.

Geri
Üst Alt