SL 22/23 H:29 | Fenerbahçe 2-1 Ankaragücü | MS | 15 Nisan

Ankaragücü puan veya puanlar alabilir mi?

• Kullanılan toplam oy
    82
  • Anket kapatılmış .
Zahidi severim , Atakana yer açmak için çıkartmıştım sinir bozucu bir adam büyük maçlarda.
Ligin başından beri olduğu gibi orta sahayı sert tutup göbekten delmeye çalışmalı Agücü.
Agücü kadayıf gibi olmasın yeter, İrfancan Eğribayatta Milson yüzünden kırmızı görecek bir tip var hakeme rağmen.

Fb yeniyorsada adam gibi yensin , bizim taraftarıda oyuncularıda paniğe sürükleyen ligin başından beri süren adaletsiz ortam.
Çok sinir bozuyor hakem işi.
şerefsizler.

Durmayacaklar, her mac boyle penaltilarla Fb'ye 3 puan yazin. Bizi de 3 mac katletseler yetiyor. Yapmadiklari is degil. O kadar kolay ki. Bunun onune simdi gectik gectik yoksa cok gec olacak.

Uyuduruk penalti vermeden önce emre mora gelen topta neden ofsayt kontrolü yapilmadi??? Neden gösterilmedi? Pozisyon net ofsayt ama göstwrilmedi

Kendini kandırma şampiyon oldu adamlar hakemle penaltı ile
Sacmalamayin yahu 6 puan fark var bunlara evimizde yenilsek bile bir mac kaybetme luksumuz daha var. Az mantikli olun. Biz looser kulup degiliz burdan sampiyonlugu verelim. Dun eze eze yendik. Haftaya biz alanya bunlar basaksehir. Haftaya bile is bitebilir. Sakin olun moral motivasyon hersey bizde

Yine hiç bir bok oynamadan 3 puan aldı adamlar hakem sayesinde.

Bugün çalınan komik penaltıya bak, bir de dün bizim Torreira'ya yapılan hareketi hakem görmeyip de VAR'dan verilen penaltıya bak. Yatacak yeriniz yok. Allah bin belanızı versin şerefsiz onun bunun çocukları.

neyse ya biz koyacağımızı koyduk bjk dusunsun şu maçın halini

Ben şampiyonlukdan ümidimi kestim arkadaşlar bu orman çocukları bizi şampiyon yapmaz alanya maçıyla bize müdahele başlar fenerini alsın şampiyon yapsınlar götlerine soksunlar ibnenin evlatları gereksiz yere sinir stres oluyorum böyle lig böyle ülke olmaz olsun
İnlete inlete olacaz hepsini üst üste koyacaz daha zevkli olacak

Hakemi de yeneceksin eeeaaabi diye kafa açıyorlardı burada geçen sezon. Bu niyeti bozukların bize yeni bir Alanya maçı yaşatmayacağı ne malum yahu ? Tjk deplasmanına gideceğiz bir de. Yönetim aklını başına alsın o mahkeme duvarı suratlı kadını o koltuktan indirsin. Bize rahat yüzü yok öbür türlü , o puan farkına güvenmeyin.
Bu sene beceremese bile seneye Fb'nin seçimi var Ali Koç'un son şansı,ebemize atlar bu kadın seneye kalırsa

Geri
Üst Alt