SL 22/23 H:29 | Fenerbahçe 2-1 Ankaragücü | MS | 15 Nisan

Ankaragücü puan veya puanlar alabilir mi?

• Kullanılan toplam oy
    82
  • Anket kapatılmış .
Sacmalamayin yahu 6 puan fark var bunlara evimizde yenilsek bile bir mac kaybetme luksumuz daha var. Az mantikli olun. Biz looser kulup degiliz burdan sampiyonlugu verelim. Dun eze eze yendik. Haftaya biz alanya bunlar basaksehir. Haftaya bile is bitebilir. Sakin olun moral motivasyon hersey bizde
Bugün bunu yapanlar haftaya neler yapar, bu tiyatroya çomak sokmalıyız artık

Yalniz FB'li topcular o kadar emin ki hakemden, her pozisyonda yere dusuyorlar. Sadece son 10 dakika'da Valencia'nin aldigi (olmayan) faul, Joao Pedro'nun yalandan dusmesi ve faul almasi bile yeterli kanit. FB'nin topcusu yere duserse faul alir kiurali var gibi oynuyorlar. Bir ülkede hakemlerin bu derece baski altinda, ya da beceriksiz olabileceklerine inanmiyorum. Ama sike var da diyemiyorum cunku Turkiye futbol kalitesi belli zaten, aktorlerin tipleri bile yeter ne derece beceriksizligin oldugunu anlamak icin.

Eger gercekten organize bir kötülük varsa Insallah en kisa zamanda tespit edilir. Cunku gercekten garip seyler oluyor.

Gelecek mac FB Basaksehir'e gidiyor, orda puan kaybi yasayabileceklerini hic dusunmuyorum. Ama belli olmaz, normal sartlarda FB'den daha az kaliteli ekip degiller..

Puhahha

Valencia 87 p.

Twitter'da önüme geldi pozisyon. Şaka mı lan bu :ddd

İnanılmaz bir şike dönüyor inanılmaz.

Hemen yarın basın toplantısı tüm kamuoyunun karşısında tek tek konuşmamız lazım lale orta denen haysiyetsizi istifa ettirmezsek rahat uyku yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt