⚽ SL 22/23 H:29 | Galatasaray 6-0 Kayserispor | MS | 14 Nisan

Mertens in hücum gücü 0 maalesef Zaniolo nun attığı şutu atmaya kalksa kötürüm kalır bunu diyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne zaman Mertens'i elestirmeyi birakacan merak ediyorum cunku takmisin sen herife.

Sari kart sayimiz 70'e ulasti galiba. Ligde muhtemelen ilk ucteyiz. Alcak hakemler. Her hafta yeni oyuncular oluyor sinirda.

Bu maçta 3 yada 4 gol atacağımızı hissediyorum umarım öyle olur.
Bu maçta gerçekten gol anlamında çok umutluydum beklediğimden de iyisi oldu. 6 gol attık ama skor ne olursa olsun sürekli golü düşünen ve full atak oynayan Galatasaray cidden keyif veriyor. Ads maçında zaman zaman oynadığımız oyunu bu maçın geneline yaymayı başardık buda farkı yarattı. Artık tüm maçları bu istek ve konsantrasyon ile oynayıp kazanarak devam etmeliyiz.

Galatasaray 6-0 maç kazanmış Rıdvan'ın konuştuğu şeylere bak. Neymiş federasyonda görevli birisi zamanında Fenerbahçe'ye şikeci demiş orada ne işi varmış. Yalan mı lan Rıdvan şikeci değil mi Fenerbahçe? Niye bu kadar zoruna gitti pis şeytan

GALATASARAY’DAN FENERBAHÇE’YE YANIT​

Fenerbahçe’nin yayınladığı açıklamanın ardından Galatasaray’dan şu yanıt geldi:

“Türkiye Futbol Federasyonu, Kulüpler Birliği ve tüm kulüplerin dikkatine…

Bazı kulüp tesislerinde Arçelik marka buzdolabı kullanıldığına dair iddialar ivedilikle araştırılmalıdır

Hangi kulüpler deplasmana giderken Opet'ten yakıtını alıyor, hemen ortaya çıkarılmalıdır

Daha da vahimi, son dönemde Beko marka su ısıtıcı kullanan futbolcular olduğunu duyuyoruz

Sadece bu konuların değil, Divan Restaurantları'nda yemek yiyen yöneticilerin isimlerinin de en hızlı şekilde açıklanmasını bekliyoruz. :)

Bizimkisi şaka…

Peki bu kadar düşmek yakışıyor mu sana? @Fenerbahce”

Bu arada Kayseri bayağı tehlikeli takım ha. Bakmayın fb maçındaki helva hallerine. Basaksehir, Trabzon segmentinde puan almış, önemli bir takım.

Resmen surklase ettik. Hak ettiğimiz penaltılar verilince, işte böyle olay kopuyor.

Geri
Üst Alt