Ne zaman Mertens'i elestirmeyi birakacan merak ediyorum cunku takmisin sen herife.Mertens in hücum gücü 0 maalesef Zaniolo nun attığı şutu atmaya kalksa kötürüm kalır bunu diyorum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne zaman Mertens'i elestirmeyi birakacan merak ediyorum cunku takmisin sen herife.Mertens in hücum gücü 0 maalesef Zaniolo nun attığı şutu atmaya kalksa kötürüm kalır bunu diyorum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bariz gol şansı sayılabilir ofsayt yoksa
Son adamdı müdahale varsa
Bu maçta gerçekten gol anlamında çok umutluydum beklediğimden de iyisi oldu. 6 gol attık ama skor ne olursa olsun sürekli golü düşünen ve full atak oynayan Galatasaray cidden keyif veriyor. Ads maçında zaman zaman oynadığımız oyunu bu maçın geneline yaymayı başardık buda farkı yarattı. Artık tüm maçları bu istek ve konsantrasyon ile oynayıp kazanarak devam etmeliyiz.Bu maçta 3 yada 4 gol atacağımızı hissediyorum umarım öyle olur.
Tamam koyalım hocam bu yaz.4-2-3-1 oynuyorsan kanatta rashica gibi bir adam mutlaka oynamalı ve torreira yanına güçlü bir isim koymalısın.
Tebrikler.Normalde bunlara 5-6 atip maymun etmek gerekiyor ama takım güven vermiyor bu konuda.

buyrunTüh be güzelim maçı izleyemedik
Full maçı nereden bulabiliriz acaba
SM-M307FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bende arıyorum valla.Tüh be güzelim maçı izleyemedik
Full maçı nereden bulabiliriz acaba
SM-M307FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adamsın<3