⚽ SL 22/23 H:29 | Galatasaray 6-0 Kayserispor | MS | 14 Nisan

Kale önünde biraz ciddiyet ile içinden geçeriz...

Nando
Boey nelsson abdul kazim
Torreira oliveira
Rashica mertens yunus
Icardi

Icardiye ayak uydururlarsa 5-6:0 biter. Adamin 2-3 assistini yediler.

Muslera
Dubois Nelsson Abdulkerim Kazimcan
Torreira Oliviera
Rashica Mertens Kerem
Icardi

1-0 olsun bizim olsun.
Fizik olarak kotu durumdayiz, ekip en kotu zamanda form kaybi yasiyor.
2-3 round kaldi, nefes alamayan boksor gibiyiz. Coskumuz hic yok.
Ya dua edecegiz rakipler puan kaybedecek, ya da biz mucizevi sekilde fizik olarak toparlanacagiz.
Ki ikincisi daha zor.
As oyuncularimiz formsuz ve net bir sekilde kendilerine bakmamis bu milli ara, lig erteleme doneminde.
Simdi bunun acisini cekiyoruz, evde 5 atmamiz gereken ekipler bile bizi zorluyor.

1-0 olsun bizim olsun.
Ya dua edecegiz rakipler puan kaybedecek, ya da biz mucizevi sekilde fizik olarak toparlanacagiz.
Ki ikincisi daha zor.
As oyuncularimiz formsuz ve net bir sekilde kendilerine bakmamis bu milli ara, lig erteleme doneminde.
Simdi bunun acisini cekiyoruz, evde 5 atmamiz gereken ekipler bile bizi zorluyor.
Çok vasatiz

1-0 olsun bizim olsun.
Ki ikincisi daha zor.
Bazi seyleri cok abartiyorsunuz
Oliveira
Nelson
Rashica
bu ücü oynasin ne fizik eksikligi kalir nede baska birsey

Başak maçı önemli değil ama ligde doğramaya devam edecekler... Şampiyon fb olabilir korkarım ki

Oyuncular yapılan haksızlıkların farkındalar durumun ciddiyetini biliyorlar şimdi bunu sahaya hırs ve mücadele olarak yansıtma zamanı. Bu işin şakası yok 2 mağlubiyete bakar şampiyonluk uçar gider elimizden alırlar aldırırlar takım, taraftar, yönetim tam anlamıyla kenetlenmeli. Artık iyi oyunuda geçtim mücadele edin, savaşın 1-0 olsun bizim olsun kazanalım hakettiğimiz şampiyonluğu.

1-0 olması için 3 gol atmamız gereken bir maç daha. takım maçlara 0 değil eksi 2 ile başlıyor lale hanım sağolsun. 3 tane atınca 1 oluyoruz.

Bakalım bu maç önümüze nasıl bir saçmalık nasıl bir engel çıkaracaklar.

Artık her maç öncesi böyle bir beklenti ile yaklaşmak zorunda bırakılıyorum. Ne acı bir durum

çıkmayın maça

Karagumruk kalecisi bakalim pazartesi penaltilari kurtarabilecekmi, bize de bakalim kac penalti vermiyecekler adiler kayseri macinda. Resmen 12, 13 e karsi mucadele ediyoruz her mac.

İdeal 11 bu olmalı Zaniolo oynar defansa yardım etmezse yine sıkıntılı maç yaşarız bizim en iyi olduğumuz konu takım halinde hücum ve savunmaydı. Zaniolo bunu yapamıyor.

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Kazımcan
Torreira Oliveira
Rashica Mertens Kerem
İcardi​

Geri
Üst Alt