⚽ SL 22/23 H:29 | Galatasaray 6-0 Kayserispor | MS | 14 Nisan

Takımın kötü oynadığını düşünmüyorum . Ciddiyetsizlik olduğunu düşünüyorum. Bugün 2 net penaltın verilmemiş . 2 Golün iptal edilmiş . 2 tane direkten dönen topun var. Savunmada hatalar vardı ama Nelson'un olmaması sebebiyle o da. Sıkıntılarımız yok değil var . Ama bugün çok değil ya bir tık daha adil bir maç yönetilse ilk yarı önde girecektik. İkinci yarı 2-2 den hemen sonra penaltı verilse 3 olacaktı belki de. Takım öne geçtikten sonra iyi top oynuyor. Belki daha da iyi oynayacaktık.

Hakem hatası konusunda bu maçta oyuncular uyarılmalı. İster istemez düşüşler yaratıyor. Moral bozuyor. Hepimiz insanız sonuçta. Halı sahada bile modumuz düşer böyle durumlarda. Ama maçı kazanabilecek gücümüz varken modumuzu kaybedince saçmalıyoruz.

Okan hoca'nın da kadro konusunda bu maçla birlikte dünya kupası öncesindeki kadroya ve oyuna dönmesi gerekiyor. Oyuncu kazanmak için yanlış zaman . 9 hafta kaldı şurada. Evet zaniolo evet büyük topçu ama zaniolo'yu kazanacağız diye ligi kaybetmeyelim ki bence bu oyuncu kazanma olayı yüzünden bir kupayı kaybettik .

Biz , biz gibi oynayalım yeter. Dediğim gibi bugün kötü oyun gibi gözükmesine rağmen 2 penaltın verilmedi , 2 golün iptal edildi , 2 direkten dönen topun var. Konya maçı 1-0 öndesin , rakibin kırmızısı verilmedi . Adana maçı emrenin kırmızısı es geçildi. Sonuç olarak kötü gözüken çoğu maçta dış etkenler yüzünden maçlar gitti. Ama biz kendimiz gibi oynarsak , ciddiyeti tekrardan ele alırsak arkamıza bakmadan yolumuza devam ederiz .

9 günlük bir aramız var. Takım iyi hazırlanmalı . Fırsat bu . Bu saatten sonra sıkışık fikstüre gireceğiz. Tekrardan böyle dinlenmeye fırsatımız olmayabilir.

İlan falan edemeyiz, çıkalım şu kafadan, bugün Başak maçını da alıyorduk ama alamadık, bırakın medyanın abartmasini
Dediklerim olursa 8 mac kala 9+1=10p yani 4 mac önde olmus olacaz. Birak da bi zahmet 80% ilan etmiş olalim. Benim dusuncem bu yönde en azindan. Istedigim kafayi yaşamama mudahale etmesen mutlu olurum....

gudubet basak macini unutup buraya odaklanmaliyiz. artik basliyoruz.

kayseri iyi takım en az adana demir maçı kadar ciddiye almak lazım

Ziraat Türkiye Kupası'ndan elendik oynadık bitti gitti unutalım o maçı şimdi Lig'e tam anlamıyla odaklanma zamanı.Bu yolun sonu inşallah şampiyonluk olur..
EZb9GzBWsAIszdv.jpg

Ali Şansalan Akbaba'yı atamaması nedeniyle bu sezon daha GS maçı alamaz. İş bilmez Mhk Var'a faal hakem Bahattin Şimşek'i atayarak o herifi de riske soktu. Hakemlikten emekli olmuş Var'dan birini verseler Bahattin'i normal maçımıza atayabilirlerdi en azından.

Neyse bu maça Abdülkadir Bitigen'i verirler diye düşünüyorum. Kadir Sağlam ve Volkan Bayarslan plase.
Bizim bay geçtiğimiz haftada Bitigen'e fb maçı verilmiş. 4 gün sonra da bize vermezler diye düşünüyorum. Bitigen işi yattı. Kadir Sağlam'ı zaten kupa maçımıza verdiler.

Bayarslan'la Halil Umut bu hafta maç almamış. Meler 20 Mayıs'ta u20 dünya kupasına gideceği için o zamana kadar maksimum şekilde kullanacaklar. Meler olur diye düşünüyorum.

enerjimizi düzgün kullanamıyoruz bana kalırsa. ilk çıkan 11 çok hırpalıyor kendini önde basıcam diye. önde basmak güzel hoş ama kusursuz yapamadığımzdan savunma arkasına ciddi toplar kaçırıyoruz. dün basak'a bu sebepten yenildik. bu maçta buna dikkat edilmeli. dün sahaya çıkan 11 enerjisini 90 a yayabilse kazanırdık. giren oyunculardan performans alınmadı.

bide hocam değişiklikleri 3 er 5 er yapma gözünü seveyim ya. tam baskıyı kurmusken birden 3 değişiklik oyun stilini de baskıyı da kırıyor. dün barıs alper yunus bomboktu mesela. gomis tek pozisyon hariç hiç topla bulusmadı nerdeyse. rachica ehh işte.

bize topu ayağından basip kaptırmayan oyunculara ihtiyaç var. zaniolo çok ezdi mesela basak macında. topu doğru döndürüyoruz. özellikle kanatlara indikten sonra bodoslama ortadan ziyade topu ceza sahası yayından diğer tarafa döndürebilmemiz mühim. bunu daha doğru kullanmaya basladığımızda çok basit gol atan takıma bürüneibliriz.

Ön tarafın yaptığı presse ayak uyduracak bir os yok. Sergio ve Torreiranin temposu düşük. Çoğu zaman yürüyerek top oynuyorlar

bütün takim fena hirs yapmis ve sinirli. Bu momentumu alip gitmek gerek

Nando
Boey Nelsson Abdul Kazim
Torreira Oliveira
Rashica Mertens Kerem
Icardi

Bizim bay geçtiğimiz haftada Bitigen'e fb maçı verilmiş. 4 gün sonra da bize vermezler diye düşünüyorum. Bitigen işi yattı. Kadir Sağlam'ı zaten kupa maçımıza verdiler.

Bayarslan'la Halil Umut bu hafta maç almamış. Meler 20 Mayıs'ta u20 dünya kupasına gideceği için o zamana kadar maksimum şekilde kullanacaklar. Meler olur diye düşünüyorum.

MHK hakem algoritmasını yazan sen misin yoksa

Muslera
Dubua nelson emin kazım
Rashica toreyra sergio kerem
Mertens icardi

Td:moritz volz

Geri
Üst Alt