⚽ SL 22/23 H:29 | Galatasaray 6-0 Kayserispor | MS | 14 Nisan

rakiplerine baksana

ankaragucu
Başakşehir (d)
istanbulspor

belki basaksehir diyorum ama onlara karşıda son yillarda hep kazaniyorlar.

3 de 3 yaparsalar sasirmamak lazim
Fenerbahçe son dönemlerde kazandığı maçların çoğunu hakem desteğiyle ittire kaktıra penaltılarla son dakikalarda şans golleriyle kazanıyor. Misal Karagümrük maçı 1-0'ken Colley karşı karşıya kaçırdı atsa 2-0 olacak ordan sonra dönme ihtimalleri sıfır. Ama o golü kaçırdı posizyon devamında 25 metreden 90'a çok ekstra bir gol attı Fener. Organisazyon falan yok gelişine vurdu şansa gol oldu. Bu her zaman böyle gitmez her zaman şans yanlarında olmayacak mutlaka bu 3 maçın 1'inde takılacaklar adım gibi eminim. Yeterki biz kazanalım. Biz bu 3 maçın 3'ünü kazanırsak bence lig bitecek.

Çok garip bir maç bizi bekliyor hakem bir veya iki pozisyonda bizi harcayıp sonra veya önce bir pozisyonda rakiplere sakız olacak bir hata yapacak.

Gereksiz bir panik havası var ikili averajı da kattığımızda hala 3 maçlık bir avantaj mevcut, tabi takımında birkaç maçtır sallantı performansı etken buna. Rakipleri kıracak bizi de havaya sokacak bol gollü mesaj maçı olmalı.

1-0 olsun bizim olsun

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Önümüzdeki 3 maç 3/3 yaparız vodafone da fenerliler beşiktaşı desteklerken orada da onlara koyarız.

Full konsantre ilk dakikadan son dakikaya kadar oyunu bırakmayan bir takım tabiki aynı şekilde son düdüğe kadar susmayan bir taraftar grubu istiyoruz artık son düzlük hataya yer yok ikili averaji katarsak 3 maçlık bir avantaj bizim elimizde biz değil onlar korksun Cuma gelsin galibiyet uzatıp ayakları izleyelim güzelce...

Rakip Kayseri ise kimse kusura bakmasın gomis ile başlarım

Çağdaş ahlaksızı ümraniyeye karşı bizim maça oyuncu saklamış.Kupada peşkeş çektikleri maçtan sonra basın toplantısının %99unu şikecilere övmeye harcadı.Bu şikeci yalakası herifi de sahaya gömmek+ilk devredeki maçın hesabını kapatmak lazım.Önümüzde 3 tane kazanılabilecek maç var onları alıp bjkden de 1 puan çıkarırsak bu iş biter.

Bu maç artık çıkış maçı olsun. Istikrarı tekrar yakalamak zorundayız. Iyi futbol, bol gollü galibiyet gerekiyor. Hakeme fırsat vermeden fişi çekmek lazım. Işimizi bunların adaletine bırakırsak sonuç iyi olmayacak.

Rashica baslamali Zaniolo oyuna sonradan girecekse girsin. Orta saha kendine gelmeli. Apo‘nun durumu ne bilmiyorum ama Nelssonun dönüsü önemli olacaktir. Kazimcan oynar tahminen

Kayseride Mensah,Kemen gibi bizim orta sahaya ters gelebilecek atlet elemanlar var o yüzden Adana maçındaki geçişleri Kayseri de bulacaktır.Hücum oyuncularımızın iyi performans gösterip 80leri bulmadan maçı çözmesi lazım.

rüyamda CL şampiyonu olduğumuzu gördüm. bakalım rüyalar gerçek olacak mı?

Çok iyi bir oyun ve bol gol bekliyorum. Bir sıfır olsun bizim olsunluk bir mac degil bu.

Nando
Boey Nelsson Kaan Kazim
Torreira Oliveira
Rashica Mertens Kerem
Icardi

11 böyle olur

Bakalim rakipten kim kemik kirip kirmizi yemicek

Icardi kupa macinda toparlamis gozuktu

Guzel bir galibiyet alalim pls

Şahin'in banı kalktıktan sonra Emreyle biz temsili yav :D
porto-sergio-conceicao.gif

Geri