⚽ SL 22/23 H:29 | Galatasaray 6-0 Kayserispor | MS | 14 Nisan

Haftaya Alanya maçı var. Her sene bize ters gelen bi ekip. Bu sene hazırlık ve kupada yendik ama 2 maçta da adamlar bizden daha iyiydi.

Hele o stadın kamera açısı yok mu deli ediyor beni.

Puan kaybı bekliyorum o maçtan, angutlar ise başakla yapacaklar büyük ihtimal onlarda puan bırakır gibi.

Ama bu hafta lamı cimi yok koyup geçmemiz lazım.

Hızlı adamlara karşı bizim savunmanın zaafı var dikkat etmeliyiz. Thiam mensah mane cardoso emrah kemen hepsi deli dana gibi koşuyorlar

Bu maç Berkan torreira ve oliviera bekliyorum Okan Hoca'dan, kemen ve mensah bize aşırı ters gelirler, ads maçında ndiaye delik deşik etti, şimdi 2 tane benzer adam var, thiam da ters herif, bence Berkan torreira ve oliviera çıkmalıyız, burada mertens kesilir mi orası soru işareti işte

Hakem vs. var katliamı bekliyorum, sinir uçlarımizla oynayıp okan hocayı artırmaya , hatta tribünlerin galeyana gelmesi için ellerinden geleni yapacaklar.. Uyanık olmamız lazım. Son haftalara giriyoruz, koç bütün gücüyle çalışacak

2201117PG cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İçeride olmasa canımı sıkardı maç ama alırız. Yeter ki kayseri ataklarinda donen toplari alalim malum luyindama iyi asist yapmisti hatirlarsaniz öyle bi seyler olmamali iyi sut atan adamlari var. Emrah bassan mahreze dönüşebilir Adekukge karsisinda dikkat etmeli Okan
Kamufle olmak için gsli taklidi yapmış ölcem
@Hayri Cund

Sol tarafı tutmamız lazım kayseri orayı iyi kullanırsa gol yeme ihtimalimiz yüksek.

Kayseri hiç bir cacık yapamaz. Oyuncularımız maça yeterince asılacak ve maçın önemine haizler diye düşünüyorum. Bol gollü alırız.

Transfer tahtası kapalı bir takıma şampiyonluk yolunda içeride puan vermek ihtimal dahilinde olmamalı bizim için full konsantre olmuş bir takım ve ilk dakikadan son dakikaya kadar susmayacak taraftarla 3-4 atıp alırız...

Mauro Icardi, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz, Sacha Boey ve Sergio Oliveira, yarın sarı kart görmeleri durumunda Alanyaspor maçında forma giyemeyecek.

Özellikle Boey ve Icardo dikkat etmeli

Yuh

Bu hafta 2 di, haftaya diger 2 si görmeli. Yoksa bjk macinda cezali giren olur

Sezon başından beri çok kolay kart gösteriyorlar. Sürekli birileri sınıra geliyor.

Geri
Üst Alt