- 1 Ağustos 2014
- 63.807
- 74.993
- 4.338
Golleri çıkartsan mac kafa kafaya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Golleri çıkartsan mac kafa kafaya.
İlk p6 da ben ofsayt var sandımdıO konuda haklısında ilk penaltı için dedim
net kirmizi kart yahu nasil sari olabilir hangi kurala gore sari oluyorNelson un en fazla sarı olurdu. Torreira ya yapılan penaltı ama kırmızı fazla olabilir. Sarılık idi bence pozisyon... Rashica çok güzel oyuncusu sen be... Zaniolo tıştışını yer senin...
Futboldan umudunu kesmis, Guneydogu Anadolu'da gecen asiret dizilerine goz kirpiyor.Çağdaşa bak 4-0 olmuş şoklar içinde kaldı pozisyonda :d
4 maç karşı takıma çıkmadı klNe kadar objektifsiniz ya ? Oyna devam. Üç sezondur sistematik bir şekilde iflahımızı kesiyor hakemler ama neymiş milletin ağzına laf verecekmişiz. Hasta mısınız siz yahu? Buna kırmızı diyenler veriyor asıl lafı rakibin ağzına. Sırf siyasi propagandaya destek vermedi diye hocamızı yollatacak kadar üstümüze geldiler hakemlerle , bir golle şampiyonluk falan kaybettik olmayan ellerle falan. Ne anlatıyorsunuz siz ?
Sinirden cik cik cik ciiiiiğiiik diye ötüyorlardır şu an.Fener liler ne yapıyor acaba?
o pozisyon ya kırmızı olur ya da hiç kart verilmez. ortası yok o faulünNelson un en fazla sarı olurdu. Torreira ya yapılan penaltı ama kırmızı fazla olabilir. Sarılık idi bence pozisyon... Rashica çok güzel oyuncusu sen be... Zaniolo tıştışını yer senin...
Tşkler cimbomumartık osurtmalı bi galibiyet istiyorum
Ofsaytimsi olabilirNelsonun pozisyon offside mi göremedik ? Belkide offside dan iptal edildi. Ortaligi karıştırmak istersen vermezsin pozisyonu kimse görmedi offside çizgisi