- 6 Eylül 2014
- 83.192
- 56.768
- 4.283
Mesiktasim 7 atar bunlara lider olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Satmıyor, leş bir takım sadece.Ewt gümrük maçı satıyor mu nedir mevzu
Gümrük kötü Beşiktaş'ta iyi öyle bir maç işteIzleyenler bir anlatin hele Bjk de yarista mi yoksa Kgumruk cok mu kotu. Bu kelek ekiplerin hicbiriyle ligin basinda oynamadik ne sanssiz bi fiksturumuz var ya.
Topa sahip olma yüzdelerinde bjk çok önde değil herhalde. Bjk yi yenmek isteyen anadolu takımları topu tamamen onlara bırakmalı set oyununu bilmiyorlar tamamen geçiş takımı
kasımpaşa gibi bi takım karagümrük.bjk bireysel yeteneklerle çözdüIzleyenler bir anlatin hele Bjk de yarista mi yoksa Kgumruk cok mu kotu. Bu kelek ekiplerin hicbiriyle ligin basinda oynamadik ne sanssiz bi fiksturumuz var ya.
Balonenteresan olan şey bu kadar tempolu bir maçta öne çıkması gereken gedsonun bjknin en kötüsü olması
beşiktaş iyi ve hızlı hucum ediyor ama gumruk savunmada o kadar kotu ki... bjk mi iyi gumruk mu cok kotu kararsız kalıyor insanIzleyenler bir anlatin hele Bjk de yarista mi yoksa Kgumruk cok mu kotu. Bu kelek ekiplerin hicbiriyle ligin basinda oynamadik ne sanssiz bi fiksturumuz var ya.
Onla işimiz bitti reis bizim.Diagne'nin değerini arttırmak için de doğru takım seçilmiş. Maşallah.
alanya macında da kontratatak oynadılar.alanya o kadar kötüykenTopa sahip olma yüzdelerinde bjk çok önde değil herhalde. Bjk yi yenmek istiyorsan topu onlara vermelisin set oyununu bilmiyorlar tamamen geçiş takımı
Giresun bile adana demire daha çok pozisyona girip yenildi düşün. Giresuna biz artırdık golü o başka. O maç icimde acı kaldiIzleyenler bir anlatin hele Bjk de yarista mi yoksa Kgumruk cok mu kotu. Bu kelek ekiplerin hicbiriyle ligin basinda oynamadik ne sanssiz bi fiksturumuz var ya.
Valla bana da anımsattı yaşı da tam idealmis alsak bayağı fayda sağlayabilirmis neyse hayırlısı bakalım daha önce izlememiştimWeghorst tam elmander tarzı inanılmaz mücadele ediyor şaşırttı beni.
İyi hücum eden takımlara karşı göreceğiz nasıl idare edeceğini.Bjknin ileri hattı iyi. Herzaman diyorum bu ligde hücum hattının gücü kaderini belirler. Savunmada necip ahmet mehmet bile idare edebilir seni.