SL 22/23 H:3 | Beşiktaş 4-1 Karagümrük | MS | 21 Ağustos

Izleyenler bir anlatin hele Bjk de yarista mi yoksa Kgumruk cok mu kotu. Bu kelek ekiplerin hicbiriyle ligin basinda oynamadik ne sanssiz bi fiksturumuz var ya.

enteresan olan şey bu kadar tempolu bir maçta öne çıkması gereken gedsonun bjknin en kötüsü olması

Izleyenler bir anlatin hele Bjk de yarista mi yoksa Kgumruk cok mu kotu. Bu kelek ekiplerin hicbiriyle ligin basinda oynamadik ne sanssiz bi fiksturumuz var ya.
beşiktaş iyi ve hızlı hucum ediyor ama gumruk savunmada o kadar kotu ki... bjk mi iyi gumruk mu cok kotu kararsız kalıyor insan

Weghorst tam elmander tarzı inanılmaz mücadele ediyor şaşırttı beni.

Giresun bile adana demire daha çok pozisyona girip yenildi düşün. Giresuna biz artırdık golü o başka. O maç icimde acı kaldi

hazırlık maclarında izleyenler bilir.bjk az pozisyona giriyodu.rakibe önde baskı yapıyor,hataya zorlayıp öyle gol atıyoalrdı anca.yani şu mactaki baskıya neden sasırıldı anlamadım.sezon basından beri de kontaataga cıkıp işi bitirmeye calısıyolar.taktik bu

karagümrük tam keklik oldu bjkye

adamlar hayvan gibi oynuyor polyanalığa gerek yok. bizim takımda şöyle bi baskı izlemeyeli yıllar olmuştur heralde. gerçi bjk her sezon böyle 2-3 maç oynuyor sonrası tırt bu futbolun üstüne haftaya yenilirlerse şaşırmam

Abi vallahi inanılmaz ya. Ulan bir bizimle oynarken şu İstanbul küçük takimlari, canını dişine takiyor, fbjk maçlarında heps helva.

Bak iyi oyun/kötü oyun demiyorum, mücadele dahi etmiyorlar lan.

Bizimle oynarken hırsından çimleri yiyen adamlar, fbjk ile oynadı mi, süt gibi oynuyorlar resmen.

Hepsi düşer inşallah.

Geri
Üst Alt