Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen bu kadar alan bulsan sende atarsinmilletin kanatlara bak, bizim kanatlara bak.
bu sene kanat almazsak, kurulan güzelim kadroya yazık olacak !!
Sorsan Giresun iyi kapaniyordur şu baskının onda birini bile kuramadıkbiz niye giresuna karsı boyle oynamadık 50 bın kısı onunde
ya adam maclara sarhos geliyor raportajini izledim ama ayik degildi ya mutlaka 5-6 kadeh sarap yuvarlamistir mac oncesipirlo oldukça dikkat çekici ve kurallara alerjisi varmış gibi görünen garip bir insandı. Daha en başından Karagümrükte'da uzun süre görev yapamayacağı oldukça belliydi ve kısa bir süre sonra da kocuöacak.
Pirlo karagümrükten önce canının istediği her şeyi yapabildiği, daha düşük profilli takımlarda görev almıştı ama burası Karagümrüktü. Burada bazı hareketlerin tolere edilmeyeceğini herkes bilirdi...
Adamların savunmacıları top alamıyor ki alsalar bile rasgele şişiriyorlar. Karagümrük'te en büyük problem savunma sonra orta saha.Öyle bir şey iddia etmedim ama şu tabloda sorun savunma değil bu kadar üstüne gelmesine müsade eder ve ileride hiçbir şey yapmazsan savunmada Puyol'da olsa bir şey olmaz diyorum en başından beri çok zor değil aslında
Garry kadar doğru kararları yok.enkudu garryin upgrade edilmiş hali gibi
Seks de yapmis midir?ya adam maclara sarhos geliyor raportajini izledim ama ayik degildi ya mutlaka 5-6 kadeh sarap yuvarlamistir mac oncesi
Çünkü vasat bir hücum hattımız var.top kontrol etmeyi bilmeyen adamlarla hiç kimseye baskı yapamayız. iyi bir kanat ve santrafor gelmeden düzelmez bizim futbolumuzbiz niye giresuna karsı boyle oynamadık 50 bın kısı onunde
Giresun sağlam defans yapmaya çalıştı en azından. Bu karagümrük ciddiye alınacak bir takım değil.Sorsan Giresun iyi kapaniyordur şu baskının onda birini bile kuramadık
Kardes haksizsin. Bizim Umraniyespor macini tekrar izle. Seferovic'den seken top Kereme geliyor, daha topa varmadan 3 tane adam basti vuramadi.Sorsan Giresun iyi kapaniyordur şu baskının onda birini bile kuramadık