SL 22/23 H:3 | Beşiktaş 4-1 Karagümrük | MS | 21 Ağustos

Enkudu kardeşimizin yerinde PVA kardeşimiz olsa o top Muslera'daydı, sonra da taca giderdi.

pirlo oldukça dikkat çekici ve kurallara alerjisi varmış gibi görünen garip bir insandı. Daha en başından Karagümrükte'da uzun süre görev yapamayacağı oldukça belliydi ve kısa bir süre sonra da kocuöacak.

Pirlo karagümrükten önce canının istediği her şeyi yapabildiği, daha düşük profilli takımlarda görev almıştı ama burası Karagümrüktü. Burada bazı hareketlerin tolere edilmeyeceğini herkes bilirdi...
ya adam maclara sarhos geliyor raportajini izledim ama ayik degildi ya mutlaka 5-6 kadeh sarap yuvarlamistir mac oncesi

Simdi kendi yerlilerimize laf ediyoruz da. Bir de bunlarin yerlilere bak necip salih falan. Yani bizimkiler bunlarinkinden en az 3 kat daha iyi. Bahane bulmamak lazim. Iş artik okan hocada, umraniye macinin ikinci yaridaki oyunun ustune koyarak gidemezsek okan hoca baya tartisilir 3-5 mac sonra

Bizim ligte zenci kanatlar hersaman iş yapıyor nkodunun futbol adına tek özelliği koşusu ama bizim ligte fark yaratiyor

Öyle bir şey iddia etmedim ama şu tabloda sorun savunma değil bu kadar üstüne gelmesine müsade eder ve ileride hiçbir şey yapmazsan savunmada Puyol'da olsa bir şey olmaz diyorum en başından beri çok zor değil aslında
Adamların savunmacıları top alamıyor ki alsalar bile rasgele şişiriyorlar. Karagümrük'te en büyük problem savunma sonra orta saha.

Amma abartdiniz yine yaw Geçen hafta Ilk yarida Alanya sahada bile yoktu bugün de karagümrük ne yaptigi belli degil berbat bir oyun anlayisi sergiliyor Pirlo ve takimi

Geri
Üst Alt