SL 22/23 H:3 | Fenerbahçe 4-2 Adana Demirspor | MS | 22 Ağustos

Futbol hata oyunudur. Bakiyorum herkes yok soyle yok boyle atmis fener diyor. Yahu rakip takim hata yapmaz ise nasil atacaksin zaten. Iyi oynayan takima nasil atacaksin?

Penaltida sol bek gec kaldi, 2.golde oyunculari hediye etti. Tam mac donmusken yine defansta biri takimi eksik birakti.

Var bugun dogru kararlar verdi ama bu zikkim var bize boyle calismiyor. Sikayet edeceksek buna sikayet etmemiz lazim.
illa kus yemı mı atalım

bizim maçlarda uygulanan çifte standart canınızı yakıyor renktaşlar, bunu anlıyorum.

fakat bizim maçlarda verilen yanlış kararlar, bu maçın doğru yönetilmediğini göstermiyor.

bahsettiğiniz pozisyonlar yoruma açık, kaldı ki szalai kartı hariç kritik bir hata yok. adana mallığına yansın.
Bu maç bariz bir şekilde doğru yonetilmiyor. Yoruma açık pozisyonlarda var devreye girmez. Kendi ağzınla söylüyorsun. Ofsayt ofsayt değil en başta.

Bu lig şaibeli değilse ben ne olayım , ulan karaktersizler daha bu hafta ya bu hafta Salihin pozisyonu ile bir gram farkı olmayan pozisyonda birine sarı diğerine kırmızı veriyorsun. Allah var gam yok lig sonunda ağlamalarını izlemek çok büyük zevk olacak

Ya arkadaslar, adamlar bi sekilde atiyor.

3 macta 1‘i son dakika, digeri de son dakikalarda ikina ikina atan takimin taraftari olarak bence biz fazla bisey demeyelim.

Maalesef su an en kötü performansi biz veriyoruz. Fenerin bu istahi (ne kadar lesh defans yapsalarda) fazlasiyla sampiyonluga yeter.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
.

Ya arkadaslar, adamlar bi sekilde atiyor.

3 macta 1‘i son dakika, digeri de son dakikalarda ikina ikina atan takimin taraftari olarak bence biz fazla bisey demeyelim.

Maalesef su an en kötü performansi biz veriyoruz. Fenerin bu istahi (ne kadar lesh defans yapsalarda) fazlasiyla sampiyonluga yeter.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Alakası yok 3-2'de acayip paniklediler. Kırmızı kart gelmese maç dönebilirdi.

Yönetim hergün hakemlerrin isimleriyle ,verdikleri kararlarla birlikte aciklama yapmali, Vardaki bu seref yoksununu özellikle belirtmeliler

hakemin ve varın büyük gayretleri,adanademirspor savunma hattının ikramlarına ragmen yenilebilirlerdi.çok ilginç.bu mac diğerlerinden daha da aldatıcı oldu diyecektim ama fbliler uyandı sanırım,ilerde neler olacagının sinyali şu maçta düşülen durumlar

bizim yönetim hakemlere sağlam giydirmezse bunlar aleni şekilde fb yi şampiyon yapacaklar. acayip kirli bir sezon olacak gibi görünüyor

Fener’e çok kolay penaltı veriliyor, bizim Emre Akbaba ve Oliveira’ya yapılan verilmeyen penaltıları, Muslera’nın dokunmadığı pozisyonda verilen penaltıyı hatırlatırım.
Net kollanan bir takım var ligde şu anda.

var kararları bence de doğru ama adam sahada dövdürdü adanalı oyuncuları görmediniz mi

kırmızı ve penaltı doğru ama verilen ve verilmeyen kartlarda sıkıntı var.
ofsayttan iptal edilen penaltı 50/50
ofsayt diye durdurulan pozisyonda fenerli eleman yarım metre önde
badounun topa tertemiz mudahalesine foul(fener yapsa devam ettirir var'a bırakırdı)

paranoyaklaşacak kadar hakem cart curt demeye gerek yok ama kabak gidi pozisyonları da fener 4 gol attığı için es geçmeyelim pls

Geri
Üst Alt