Akın Özbilen
10 Numara!
Objektif yorumlarsak, varsa yoksa Ads'nin salakça hataları + hakem ittirmesi ile kazanilan bir maç. Organize atak falan hak getire, iyi oynadık zannetsinler böyle devam etsinler, bi cacık olmaz bunlardan.
Maç sonu koridorda Belhanda'dan Mert Hakan Yandaş'a: "4 yıldızın nerede? Çakal."15 dkn varya bos bos konusma. Gordugumuzu soyluyoruz. Benim galatasarayliligimi sorgulayamazsin.
Hadakika 85+ rakip 10 kişi maç 4-2, kıytırık bir pozisyonda ofsayt verildi. çok da mühim bir karar gibi durmuyor rengim.
fbyi öven yorumlar
![]()

Reis penaltı pozisyonunu görmedim.Skorun 3-2 olduğunu görünce son yarım saat izliyim bari diyerek maçı açtım.Rakitsky'nin yaptığı net kırmızı bence. Adana çok iyi bastırıyordu Rakitsky sattı maçıDönmüştü maç.. İzin vermedi hakemler.
İştahlarına sokayım.Ya arkadaslar, adamlar bi sekilde atiyor.
3 macta 1‘i son dakika, digeri de son dakikalarda ikina ikina atan takimin taraftari olarak bence biz fazla bisey demeyelim.
Maalesef su an en kötü performansi biz veriyoruz. Fenerin bu istahi (ne kadar lesh defans yapsalarda) fazlasiyla sampiyonluga yeter.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Onyekurunun ilk penaltisini bile ofsayt oldugunu bildigi icin verdi.Mac 3 0 olmasa onyekurunun 2. Pozisyonuna ofsayt vereceğini hepimiz biliyoruz. İlk yarıdaki ofsayt pozisyonundan ne farkı var ?
Bu arkadasa modlar bisey yapmayacaksa, ben yapacagim.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Senelerdir bu forumu takip ederim . Yok ona kaybederiz yok buna kaybederiz diyen tipler çoğaldı forumda. Bazı arkadaşlar ya Galatasaraylı değil ya da Galatasaraylı olduklarını unuttular . 3 maçta fenerin verdiği pozisyonun çeyreğini vermemeşiz . Kuş gibi ötup duruyolar
yahu mod'um. Ben bu foruma uye olurken ne eziyet cektim. GS formalarimi cekip kanitladim.15 dkn var
gs formanın uzerıne onyekuru kuru kuru yazıp foto atman gerek
katılmıyorum sana ama sallayalım reis bu tarz 15 tane maç daha olacak her biri için kendimizi kahretmeye luzum yok.dakika 85+ rakip 10 kişi maç 4-2, kıytırık bir pozisyonda ofsayt verildi. çok da mühim bir karar gibi durmuyor rengim.