fbnin 3 puanından ziyade bizim taraftarin gerceklerden uzak tavri beni korkutuyor
2-3 sene önce bu forumda olsun sosyal medyada olsun bizim taraftarlarimiz objektif yorumlar yapardi
maç sonu sosyal medyaya bakiyorum, haluklara falan bakıyorum 15 dakikadir hakemden bahsediyorlar, penalti pozisyonu yanlisti kirmizi yanlisti fln diyorlar kafayi yiyeceğim gercekten
tamam ben de fanatigim iş dışında günümün yarisindan fazlasi haber okumakla mac izlemekle geçiyor ama bu kadar subjektif hiç olmadım, bizim taraftarlar da böyle değildi, 2 yil şampiyon olamayinca iyice rotamizi antunun rotasina cevirdik sanki, en ufak şeyde hakeme saldiriyoruz
bugunku macta penaltiya penalti değil diyen var mi allah askina, veya kirmizi kartin haksiz kart oldugunu iddia eden var mi, maç özelinde hakemin tek hatalı kararı szalai'ye ilk yarida göstermedigi kart. tamam hakemi elestirdigimiz günler de gelecek ama bu mac o mac degil
son 15 dakikadir şoka girdim resmen yaw, böyle gidersek fener gibi 8-10 sene şampiyon olamayiz maalesef