SL 22/23 H:3 | Fenerbahçe 4-2 Adana Demirspor | MS | 22 Ağustos

O isler sokmayla mokmayla olmuyor akin.

Sen cik catir catir oyna, kimse istahlanmaz. Ama sen giresun maci gibi ümraniye maci gibi miy miy miy oynarsan, rakip de istahlanir, senin taraftarin da ümitsizlige kapilir.

Aha iste, bu hafta trabzonla oynuyoruz. Kim diyebilir ki, cikip catir catir oynayip kazanacaz? Hatta o kadar eminim ki puan kaybindan, insallah berabere kaliriz diyorum, 1 puan 1 puandir.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Çatır çatır oynayıp kazanırız.

gökhan yoktu yav biraz iyi olsa maç dönebilirdi
akintola fırın sütlacı da direkt eksi yazdı
samet SALE etiketi ile sahalardaydı

Fenerli arkadaşlar burdaysanız ve övünüyorsanız yanılgı içimdesiniz skor sizi aldatmasın.Bu oyunla başar elde edemezsiniz.İsmail’in takımı daha dengeli ve gelgiti az ne yaptığını bilen takımdı.Bu takımda 5 atar 4 yer şampiyon oluruzcu zihniyet var yanlış zihniyet atamadığında sıkıntı büyür.

3-0 kende mesajın vardı sanırım da neyse.
Sana iki tavsiyem var
Eğer fenerliysen bu oyun sizi şampiyon yapmaz. Çokta sıkıntı yaşarsınız. Galatasaraylilar böyle oyunla gelen galibiyeti sevmez mesela bunu öğrenin önce.
İkinciside Galatasarayli isen lütfen birak Galatasarayli olmayı kardeş. Ciddi söylüyorum senin gibi taraftar bize zarar.
Hadi sana iyi forumlar.
Hahaha adama bak algi yapmaya calisiyor fenerli diye. Senin tavsiyene ihtiyacim yok cok sukur. Sana da diyorum sana ne benim galatasarayligimdan.

Burasi bir forum ise herkes ( moderatorlerde dahil ) herkesin mesajina saygi duymak zorunda. Ayni fikirde olursun olmazsin orasi ayri ama ayni fikirde olmadigin insanlara sen kus musun, kendi forumuna git. Galatasarayli olmayi birak diyemezsin diyemezsiniz. Kendinizde bu hakki nasil buluyorsunuz.

Benim mesajimi gormek istemiyorsan engellersin olur biter. Cize daha fazla cene yoracak degilim.

Buradan da duyurmuş olalım

@Sami Karakoç adlı üye bundan sonra fb maç konularından şutlanacaktır
Handikapli fener galibiyeti
Skor tahminim 4-1

Fenerde altay formssuz. Stoperler guven vermiyor. Savunmayi onde kurduklarinda arka tarafta epey sikinti yasiyorlar. Slavko bile problem yaratmistu

fussballden az çok anladığımı bir gün kabul etmen dileğiyle...

Reis penaltı pozisyonunu görmedim.Skorun 3-2 olduğunu görünce son yarım saat izliyim bari diyerek maçı açtım.Rakitsky'nin yaptığı net kırmızı bence. Adana çok iyi bastırıyordu Rakitsky sattı maçı
Hakem bütün takdir haklarını fener'e kullandı. Kaçırdığı varsa da Var'dan çağırıldı. Var keza olmayan ofsaytler uydurdu. Rakitsky ve Samet zaten dillere destan maşallah..

Hahaha adama bak algi yapmaya calisiyor fenerli diye. Senin tavsiyene ihtiyacim yok cok sukur. Sana da diyorum sana ne benim galatasarayligimdan.
Sen futbol izleme bence. Ya bu oyunu bilmeden yorum yapıyorsun (işte internetin kötü tarafları herkese verilmiş maalesef) yada dünyayı sarı lacivert görüyorsun..

fbnin 3 puanından ziyade bizim taraftarin gerceklerden uzak tavri beni korkutuyor
2-3 sene önce bu forumda olsun sosyal medyada olsun bizim taraftarlarimiz objektif yorumlar yapardi
maç sonu sosyal medyaya bakiyorum, haluklara falan bakıyorum 15 dakikadir hakemden bahsediyorlar, penalti pozisyonu yanlisti kirmizi yanlisti fln diyorlar kafayi yiyeceğim gercekten
tamam ben de fanatigim iş dışında günümün yarisindan fazlasi haber okumakla mac izlemekle geçiyor ama bu kadar subjektif hiç olmadım, bizim taraftarlar da böyle değildi, 2 yil şampiyon olamayinca iyice rotamizi antunun rotasina cevirdik sanki, en ufak şeyde hakeme saldiriyoruz

bugunku macta penaltiya penalti değil diyen var mi allah askina, veya kirmizi kartin haksiz kart oldugunu iddia eden var mi, maç özelinde hakemin tek hatalı kararı szalai'ye ilk yarida göstermedigi kart. tamam hakemi elestirdigimiz günler de gelecek ama bu mac o mac degil

son 15 dakikadir şoka girdim resmen yaw, böyle gidersek fener gibi 8-10 sene şampiyon olamayiz maalesef

Kimseye Galatasaraylılığımızı sorgulatacak değiliz. Biraz da had bilinsin. Nedir bu antudan beter düşüyor seviye. Başarısızlık biriktikçe bizim de dilimize vuruyor herhalde.Herkes izlediğini yorumluyor. Hakaretler,imalar bini bir para, yazık.Hakem kararları eksiklerle olmasına rağmen dogru,daha arzulular (ilk yarı özelinde) bunu söylemek Galatasaraylılıktan neyi nasıl götürüyor bi anlatsın fütursuzca hakaret yardıran arkadaşlar.Kendimizi tatmine asıl biz devam edelim.3 maç 2 gol atmışız yav. Toparlarız umudu ile bekleyip destekliyoruz. Ama net şekilde oyun arzusu,fizik kalite olarak Fener de Beşiktaş da ilk üç hafta için bizden iyiler.
Ya olur mu ya? Sen bunlari nasil dersin? Galatasarayli bunlari der mi? Biz kendimizi kandirmaya devam edelim boyle.

fbnin 3 puanından ziyade bizim taraftarin gerceklerden uzak tavri beni korkutuyor
2-3 sene önce bu forumda olsun sosyal medyada olsun bizim taraftarlarimiz objektif yorumlar yapardi
maç sonu sosyal medyaya bakiyorum, haluklara falan bakıyorum 15 dakikadir hakemden bahsediyorlar, penalti pozisyonu yanlisti kirmizi yanlisti fln diyorlar kafayi yiyeceğim gercekten
tamam ben de fanatigim iş dışında günümün yarisindan fazlasi haber okumakla mac izlemekle geçiyor ama bu kadar subjektif hiç olmadım, bizim taraftarlar da böyle değildi, 2 yil şampiyon olamayinca iyice rotamizi antunun rotasina cevirdik sanki, en ufak şeyde hakeme saldiriyoruz

bugunku macta penaltiya penalti değil diyen var mi allah askina, veya kirmizi kartin haksiz kart oldugunu iddia eden var mi, maç özelinde hakemin tek hatalı kararı szalai'ye ilk yarida göstermedigi kart. tamam hakemi elestirdigimiz günler de gelecek ama bu mac o mac degil

son 15 dakikadir şoka girdim resmen yaw, böyle gidersek fener gibi 8-10 sene şampiyon olamayiz maalesef
Sen fenere verilmeyen kartlara bak. Nelson faul yapmadan sarı gördü yav maçın başı zalai uçan tekme atıyor sarı gormuyor. Saçma sapan ofsaytlar veriliyor Senin penaltılarını verilmiyor.

Yahu Emre hakem tüm takdir haklarını fenerden yana kullandı. Bir sürü es geçtiği şey var. Kırmızı ok kırmızıda bana onyekurunun offside ini açıklasın biri. Penaltıdan önce valencia tabanla giriyor.
Son dakikalarda sırf ads gol atmasin diye kalkan bayrak var. İlk yarıda atağı kesildi offside dan. Oysa bekleyip vara gitmesi lazımdı. Yanii hakem çok yanliydi neden kabul etmiyorsun ki. Gerçekten bak tekrar izle göreceksin sende.

O isler sokmayla mokmayla olmuyor akin.

Sen cik catir catir oyna, kimse istahlanmaz. Ama sen giresun maci gibi ümraniye maci gibi miy miy miy oynarsan, rakip de istahlanir, senin taraftarin da ümitsizlige kapilir.

Aha iste, bu hafta trabzonla oynuyoruz. Kim diyebilir ki, cikip catir catir oynayip kazanacaz? Hatta o kadar eminim ki puan kaybindan, insallah berabere kaliriz diyorum, 1 puan 1 puandir.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Lafı söylediğim yer ile biz ne alaka şimdi. Neye gocunuyorsun anlam veremedim Kenan.

İş iştah meselesi ise, oyunumuz iyidir kötüdür, bizde de fazlası ile var o iştah.
Ha çatır çatır oynamak ise mesele fb bu şekilde mi kazandı maçı ?
Çünkü ben organize herhangi bir atak yaptıklarına şahit olamadım da 90 dk.

İştahla olacaksa bu iş sadece, tekrar koyayım onların iştahlarına, bir cacık olmazlar bu şekilde devam ederlerse, her zaman rakip hata yapmayacak ads gibi, bu kadar basit.

Sen fenere verilmeyen kartlara bak. Nelson faul yapmadan sarı gördü yav maçın başı zalai uçan tekme atıyor sarı gormuyor. Saçma sapan ofsaytlar veriliyor Senin penaltılarını verilmiyor.
2 sezon önce Josef ve Rosier'e kart çıkmıyordu. Keza geçen sezon Trabzon'a. Bu sezon da Fener'e. Hakemleri de üst üste koyup almamız gereken bir sezon. Daha önce yaptık yine yaparız.

Geri
Üst Alt