Tavsiye vermedim ki. Sen futbol izleme dedim. Sonra gelip forumlarda yorum yaziyosun ondan dedim. Antuda yazabilirsin ama orda senden çok varSen okudugunu da algilayamiyorsun herhalde. Senin tavsiyene ihtiyacim yok dedim.
Tavsiye vermedim ki. Sen futbol izleme dedim. Sonra gelip forumlarda yorum yaziyosun ondan dedim. Antuda yazabilirsin ama orda senden çok varSen okudugunu da algilayamiyorsun herhalde. Senin tavsiyene ihtiyacim yok dedim.
Yahu Emre hakem tüm takdir haklarını fenerden yana kullandı. Bir sürü es geçtiği şey var. Kırmızı ok kırmızıda bana onyekurunun offside ini açıklasın biri. Penaltıdan önce valencia tabanla giriyor. Yani hakem çok yanliydi neden kabul etmiyorsun ki. Gerçekten bak tekrar izle göreceksin sende.
Sen fenere verilmeyen kartlara bak. Nelson faul yapmadan sarı gördü yav maçın başı zalai uçan tekme atıyor sarı gormuyor. Saçma sapan ofsaytlar veriliyor Senin penaltılarını verilmiyor.
Senin kafa iyi basmiyor herhalde baska aciklamasi yok. Zorla fenerli yapmaya calisiyorsun beni.Tavsiye vermedim ki. Sen futbol izleme dedim. Sonra gelip forumlarda yorum yaziyosun ondan dedim. Antuda yazabilirsin ama orda senden çok var
anlayamadıklarıda bu.umraniye macında kırmızı görmesi gereken valencia,kırmızı kart verilmedikten sonra 4 tane yazdı 2 haftada hem umraniyeye hem şikeci kasımpaşaya.Sen fenere verilmeyen kartlara bak. Nelson faul yapmadan sarı gördü yav maçın başı zalai uçan tekme atıyor sarı gormuyor. Saçma sapan ofsaytlar veriliyor Senin penaltılarını verilmiyor.
Şu transferleri yapsinlarda rahatlayalim artik2 sezon önce Josef ve Rosier'e kart çıkmıyordu. Keza geçen sezon Trabzon'a. Bu sezon da Fener'e. Hakemleri de üst üste koyup almamız gereken bir sezon. Daha önce yaptık yine yaparız.
Yok bro cidden hakemlik birşey olmasa onu yazardik. Bak iki önemli kesilen ads atagi var. Offside verilmemesi gereken. Sonuçlandıktan sonra vara gidilecek. Sadece bu bile yeterli aslında. Objektif olarak sadece kırmızı kırmızıydı diyorumbana bunlar objektif gelmiyor rtaşlar
fener bu oyunla ztn şampiyon olamayacak adam akilli ataklari yok bugun ama genel anlamda objektiflikten uzaklasiyoruz gibime geliyor son birkac yildir
Zorla fenerli yapamam seni. O sana doğuştan gelmiştir. Hayatının en kötü kararı maalesefSenin kafa iyi basmiyor herhalde baska aciklamasi yok. Zorla fenerli yapmaya calisiyorsun beni.

Dediklerimde hangisi yanlis Zeytinimbana bunlar objektif gelmiyor rtaşlar
fener bu oyunla ztn şampiyon olamayacak adam akilli ataklari yok bugun ama genel anlamda objektiflikten uzaklasiyoruz gibime geliyor son birkac yildir
Bak söyledikçe neler çıkıyor. En az 4-5 tane net hakemin etki ettiği şey saydık. Ve ciddi pozisyon yada karar. Halen hakem iyidi diyenler bir daha izlesin maçı.Dediklerimde hangisi yanlis Zeytinim
Salai o penaltıyla atilacakti. 2. Saridan
Rakitskinin pozisyonu bence De kırmızı. Sorun bize de baksın bu var.
Set oyununda biz iyi miyizbunlar sezonu bizden çok daha önce açmalarına ve geçen seneden iskeletlerini korumalarına rağmen set oyununda bizden iyi değiller. bunu da es geçmeyelim
Ekli dosyayı görüntüle 174884
szalai'ye kart zaten verilmesi gerekiyordu ilk yarı, 2. yarida da 2. saridan atilirdi ama birkaç post önce söylemiştim tek sarı ile tüm maç hakeme bağlanmaz, ben her maç 1-2 posyon cikaririm sarı verilmeyen. olaylari böyle yorumlarsa işin içinden çıkamayızDediklerimde hangisi yanlis Zeytinim
Salai o penaltıyla atilacakti. 2. Saridan
Rakitskinin pozisyonu bence De kırmızı. Sorun bize de baksın bu var.
Birde fener daha kaliteli deniyor. Adamlar sahasinda kontra oynuyor 2 pas yapamıyor. Attıkları hiçbir golde kontra değilde neyseHer sene bu dönemler Fener forumca şampiyon ilan edilir, Erol zamanı bir Trabzon maçı vardı burası yangın yeriydi ligi bizim altımızda bitirdiler.
Ligde en çok oyuncu transfer etmiş ve en çok değişimi yasamis takım olarak hücumdaki sıkıntılarımız normal renktas..Set oyununda biz iyi miyiz
Benim 1 tane o söylediğim yav. Daha 3 tane daha var. Her neyse şu nokta transferleri yapalım rahatlayalimszalai'ye kart zaten verilmesi gerekiyordu ilk yarı, 2. yarida da 2. saridan atilirdi ama birkaç post önce söylemiştim tek sarı ile tüm maç hakeme bağlanmaz, ben her maç 1-2 posyon cikaririm sarı verilmeyen. olaylari böyle yorumlarsa işin içinden çıkamayız
penalti karari da kirmizi kart karari da doğruydu bence
iyiyiz demedim üstat. kadromuz yeni sezonu onlardan daha geç açtık ama bizden iyi değiller dedim.Set oyununda biz iyi miyiz