SL 22/23 H:3 | Fenerbahçe 4-2 Adana Demirspor | MS | 22 Ağustos

Yahu Emre hakem tüm takdir haklarını fenerden yana kullandı. Bir sürü es geçtiği şey var. Kırmızı ok kırmızıda bana onyekurunun offside ini açıklasın biri. Penaltıdan önce valencia tabanla giriyor. Yani hakem çok yanliydi neden kabul etmiyorsun ki. Gerçekten bak tekrar izle göreceksin sende.
Sen fenere verilmeyen kartlara bak. Nelson faul yapmadan sarı gördü yav maçın başı zalai uçan tekme atıyor sarı gormuyor. Saçma sapan ofsaytlar veriliyor Senin penaltılarını verilmiyor.

bana bunlar objektif gelmiyor rtaşlar
fener bu oyunla ztn şampiyon olamayacak adam akilli ataklari yok bugun ama genel anlamda objektiflikten uzaklasiyoruz gibime geliyor son birkac yildir

Sen fenere verilmeyen kartlara bak. Nelson faul yapmadan sarı gördü yav maçın başı zalai uçan tekme atıyor sarı gormuyor. Saçma sapan ofsaytlar veriliyor Senin penaltılarını verilmiyor.
anlayamadıklarıda bu.umraniye macında kırmızı görmesi gereken valencia,kırmızı kart verilmedikten sonra 4 tane yazdı 2 haftada hem umraniyeye hem şikeci kasımpaşaya.

szalai ilkyarı o sarı kartı görse,2.yarı kırmızı yiyecek vs

detayları görürlerse futbol yorumlarını ciddiye alırım herkesin

Arkadaslar nolur objektif olalim, Szalai ucak tekme atti ama kotu niyetli degildi, ondan vermedi hakem sari kartini.

Nelsson rakibini ellemedi ama kotu niyetli oldugu icin sariyi hak ediyor.

fener bu oyunla ztn şampiyon olamayacak adam akilli ataklari yok bugun ama genel anlamda objektiflikten uzaklasiyoruz gibime geliyor son birkac yildir
Yok bro cidden hakemlik birşey olmasa onu yazardik. Bak iki önemli kesilen ads atagi var. Offside verilmemesi gereken. Sonuçlandıktan sonra vara gidilecek. Sadece bu bile yeterli aslında. Objektif olarak sadece kırmızı kırmızıydı diyorum

Dediklerimde hangisi yanlis Zeytinim

Salai o penaltıyla atilacakti. 2. Saridan

Rakitskinin pozisyonu bence De kırmızı. Sorun bize de baksın bu var.

Bak söyledikçe neler çıkıyor. En az 4-5 tane net hakemin etki ettiği şey saydık. Ve ciddi pozisyon yada karar. Halen hakem iyidi diyenler bir daha izlesin maçı.

szalai'ye kart zaten verilmesi gerekiyordu ilk yarı, 2. yarida da 2. saridan atilirdi ama birkaç post önce söylemiştim tek sarı ile tüm maç hakeme bağlanmaz, ben her maç 1-2 posyon cikaririm sarı verilmeyen. olaylari böyle yorumlarsa işin içinden çıkamayız

penalti karari da kirmizi kart karari da doğruydu bence

Her sene bu dönemler Fener forumca şampiyon ilan edilir, Erol zamanı bir Trabzon maçı vardı burası yangın yeriydi ligi bizim altımızda bitirdiler.
Birde fener daha kaliteli deniyor. Adamlar sahasinda kontra oynuyor 2 pas yapamıyor. Attıkları hiçbir golde kontra değilde neyse

szalai'ye kart zaten verilmesi gerekiyordu ilk yarı, 2. yarida da 2. saridan atilirdi ama birkaç post önce söylemiştim tek sarı ile tüm maç hakeme bağlanmaz, ben her maç 1-2 posyon cikaririm sarı verilmeyen. olaylari böyle yorumlarsa işin içinden çıkamayız

penalti karari da kirmizi kart karari da doğruydu bence
Benim 1 tane o söylediğim yav. Daha 3 tane daha var. Her neyse şu nokta transferleri yapalım rahatlayalim

Hosuma gitmeyen 1 sonuc

Fener'i iyi kapanan bir takima karsi izlemek isterim

Yine de sonuna kadar yarista olacaklar buna eminim. Iyi adamlari var ve zorlanmadan gol atiyorlar

Oturup bizim maçları izliyorum başka maç izleyip sinirlerimi germiyorum. Biz oynayamazsak sinirleniyorum oynarsak seviniyorum. Yoksa insan kafayı çizdirir.

Geri
Üst Alt