SL 22/23 H:3 | Fenerbahçe 4-2 Adana Demirspor | MS | 22 Ağustos

hakem macı satmaya gitmiş çok açık

aldıkları penaltı penaltı değil, kırmızı kırmızı değil bir de adana'nın penaltıyı vermedi hakem

Fener cok ekstra bir galibiyet aldi, onumuzdeki dort macta 8+ puan alirlarsa cok sikinti yasariz

Adana bir ara boğuyordu su molasına gitti 68. dakikada bekleyemedi lale, bu hakemi de karalisteye ekleyelim. Atilla Karaoğlan’dan sonra 2. isim olarak not edildi; Abdülkadir Bitigen. Yanlış hatırlamıyorsam geçen yıl VAR’da bizi doğrayan hakemlerden biriydi..

Bana hic de oyle gelmedi, uzun top attiklarinda hep is yapiyorlar Lincoln Emre Mor Valencia falan karistiriyor hep STSL savunmalarini. Cok cok iyi kapanan takimlar disinda gol atmakta zorlanmazlar. Savunmalari kotu ama STSL'de bunlari rezil edecek takim yok gibi, kimse o rezil savunmayi kolayca istismar edemiyor
Golu atinca defansa gomulecek rakip herhalde. Kasimpasa maci gibi arkayi acmazlar herhalde. SEt oyununda bunlar karambolde oynar anca

Yayıncı kuruluş ciddi şekilde fb yanlısı özellikle bu sezon. Orada bişeyler dönüyor belli ki
Trilyonluk şirket bilerek net göstermiyor bu görüntüleri. Hep gri de bırakıyor. Benim evimdeki kamerada bile bu pozisyonları net gösterecek teknoloji var artık.

Bana hic de oyle gelmedi, uzun top attiklarinda hep is yapiyorlar Lincoln Emre Mor Valencia falan karistiriyor hep STSL savunmalarini. Cok cok iyi kapanan takimlar disinda gol atmakta zorlanmazlar. Savunmalari kotu ama STSL'de bunlari rezil edecek takim yok gibi, kimse o rezil savunmayi kolayca istismar edemiyor
Bugün ads açık oynadı. O uzun toplar o yüzden tehlikeli oldu. Zaten o ads stoperi saatli bomba. İyi kapanan bir sürü takım var ligde. Ben bunları bir kaç hafta sonra görmek istiyorum

Lider fenerbahceyi kutlariz
mr.jpg

Kuşlar nasıldı?

Böyle 3-4 atmaya devam ederlerse Şubat'ta lig biter gibi bu ligde hızlı ve istekli oynarsan her türlü bol gol atarak şampiyon olursun

Golu atinca defansa gomulecek rakip herhalde. Kasimpasa maci gibi arkayi acmazlar herhalde. SEt oyununda bunlar karambolde oynar anca
Bugün ads açık oynadı. O uzun toplar o yüzden tehlikeli oldu. Zaten o ads stoperi saatli bomba. İyi kapanan bir sürü takım var ligde. Ben bunları bir kaç hafta sonra görmek istiyorum
Ligde guzel kapanan takimlari saysaniza gozlemlerinize gore. Bence Basaksehir, Antep, Giresun ve belki Kayseri.

szalai'ye kart zaten verilmesi gerekiyordu ilk yarı, 2. yarida da 2. saridan atilirdi ama birkaç post önce söylemiştim tek sarı ile tüm maç hakeme bağlanmaz, ben her maç 1-2 posyon cikaririm sarı verilmeyen. olaylari böyle yorumlarsa işin içinden çıkamayız

penalti karari da kirmizi kart karari da doğruydu bence
Serdar Dursun'un kırmızısı var daha maçın başında düdük çalmadan hakem Serdar Dursun adamın bileğe basıyor. Bu el pozisyonunda ne hikmetse Var çağırmadı ona.

4 maçta 8 puan iki galibiyet 2 beraberlik bence kötü senaryo değil. Biz maçlarımızı alırsak gerisi zaten umrumda değilde. 4 puan kaybı 4 maçta iyidir yani.
Ama o dort mac cok zor mac bunu da katinca Kayseri haric hepsi cok zor bes macta 11 puan ediyor bu sampiyonluk formudur

Kuşlar nasıldı?

Böyle 3-4 atmaya devam ederlerse Şubat'ta lig biter gibi bu ligde hızlı ve istekli oynarsan her türlü bol gol atarak şampiyon olursun
2. Yarıyı hiç oynamayalım diyoruz ya. Fener alsın direk.

Yav fener top mu oynuyor. Her sene aynı. İlk haftalar güya uçup kaçıyorlar kendilerince..

Kimseye Galatasaraylılığımızı sorgulatacak değiliz. Biraz da had bilinsin. Nedir bu antudan beter düşüyor seviye. Başarısızlık biriktikçe bizim de dilimize vuruyor herhalde.Herkes izlediğini yorumluyor. Hakaretler,imalar bini bir para, yazık.Hakem kararları eksiklerle olmasına rağmen dogru,daha arzulular (ilk yarı özelinde) bunu söylemek Galatasaraylılıktan neyi nasıl götürüyor bi anlatsın fütursuzca hakaret yardıran arkadaşlar.Kendimizi tatmine asıl biz devam edelim.3 maç 2 gol atmışız yav. Toparlarız umudu ile bekleyip destekliyoruz. Ama net şekilde oyun arzusu,fizik kalite olarak Fener de Beşiktaş da ilk üç hafta için bizden iyiler.
Fener fizik olarak iyi mi? Ne açıdan? Bütün ikili mücadeleleri aldı ADS maç boyu. Bu nasıl fiyasko bir analizdir. İzledin mi maçı?

Yayıncı kuruluş ciddi şekilde fb yanlısı özellikle bu sezon. Orada bişeyler dönüyor belli ki

VARin ilk ciktiginda, adamlar ofsayt pozisyonlarinda margin for error nerdeyse 40 cm olabilir diyorlardi (bunu daha iyi kameralarla düzeltiler mi bilmiyorum). Pozisyonu durdurulan frame'e göre baya degisiyor is. Belki o pozisyonda VAR hakemi 0,x saniye erken durdursa, Adanali oyuncu ofsaytda olmayacak

Geri
Üst Alt