⚽ SL 22/23 H:3 | Ümraniyespor 0-1 Galatasaray | MS | 19 Ağustos

Muslera
Boey Nelsson Bardakçı PVA
Torriera
Midtsjø Oliviera
Yunus Akbaba Kerem
Seferovic
Şu an çıkabilecek en iyi kadro bu bence. Umarım geçen seferki gibi olmaz da skoru erkenden alir, rahat bir oyun sergileriz. Vurdugunuz gol olsun.

Bu maçın önemi üst üste kötü oyun sergileyince çocukların hevesi kırılıyor. Gerçi geçen sene ki kadro kadar kırılgan olacaklarını sanmıyorum ancak yinede önemli sadece 3 puan değil iyi oyun şart. Ben hala çok güveniyorum umarım yanılmam.

Bizim yamalı kadro Ümraniye ile maalesef başa çıkamaz gibi duruyor

Hücum anlamında aşırı derecede sıkıntılar mevcut takımı ileri taşıyacak oyuncu yok üretkenlik sıfır

Transferin son gününe kadar bekleyeceğiz sanırım ama o güne kadar 4-5 maçta puan bırakırsan zaten psikolojik olarak hem takım hem taraftar çökmüş olur yine toparlamaya fırsat bulamayız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Akbaba ilk 11 oynarsa Okan'a söverim.

Bunu yazdim ya Akbaba simdi kesin gol falan atar.

Kazanmalıyız 1-0 olsun bizim olsun isallah takım Giresun maçından gerekli dersleri çıkarmıştır.Yine böyle havaya girer hücumda topun kıymetini bilmezsen işimiz zor.

kaybedersek yüzerek geri gelsinler
1660730054186.webp

Bugünü sayma, yarını da sayma, maç günü gelmiş.

Midtsjö
Torreira Oliveira
Şeklinde dizilim yapıp Torreira ile önde basan bir takım olmalıyız o hattı geçen takımları da alan kapatma becerisi ve doğru yerlere yaptığı koşular ile Midtsjö durdursun ... İtalya liginde ön alan baskısı ve top kapma rakamlarında Torreira ligin en iyi oyuncularından birisi kesinlikle dikkate almalı Okan hoca bu özelliği ...

Torreira
Midstjö-Sergio

oynar, Sergio çıkar Mertens girer. Bunun dışında çıkan her kadro yanlıştır.

Geçen maçta Gomis’i 45’te alıp oyunu bozdu Okan Hoca, Mertens‘i geride kullandı - yanlış, Mertens bu yaşında yalnızda SS oynar. Kerem yerine Yunus’u çıkardı. Okan hoca çıkması gereken kadroyu çıkarsın, beklenen değişiklikleri yapsın, yoksa malesef 8. haftada Fatih Terim gelir. Gelirse de şampiyon olabilir gerçi, iyi kadro olunca başarılı oluyor Fatih Hoca.

Geri
Üst Alt