⚽ SL 22/23 H:3 | Ümraniyespor 0-1 Galatasaray | MS | 19 Ağustos

Kaybetmeyi alışkanlık haline getirmeyelim. Aslında geçen hafta kazanıp bu haftayı kredi olarak kullanmak gerekirdi.

Lazyo maçı öncesi mutlaka kazanmamız lazım kerem ve pva bireysel hatalarına ara verirler umarim

Ben 2-1 kazandığımız Hatay maçı gibi bir maç bekliyorum. Hazır olmadığımızın görüldüğü ama kazanacağımız bir maç olacaktır hatta gol de zaman ve kişi olarak son dakikalarda stoperlerden gelirse şaşırmam. Hatay eski görüntüsünden uzak ve onlar da sene başlarında biraz tutuk olabiliyor. Kazasız belasız galibiyetle sonuçlansın yeterli benim için, iyi oyun olmasa da olur biraz galibiyetle kalkış yapmamız lazım yoksa iki ileri bir geri gececek sezon, mental kırılmalarla…

Okan Koç TD olsaydı ne güzel 3-3-6 ile güzel bir hücum hattı kurardık.

seferovic
kılınç torreira sergio yunus
miço
pva bardakçı nelsson farketmez

Maç günü gelse de izlesek şu takımı...

bizi delirtmemeğe özen gösterilmeli futbolcular ve teknik heyet tarafından.

Dep tribününden biletimizi aldık. Eve 04:00 sularında dönmeyi göze alarak Pendik'ten geçiş yapacağım.

Kerem’i sol cizgi yerine ikinci forvet olarak deneyelim belki daha faydali olur merkez de

Muslera
Boey Nelsson Abdulkerim Pva
Oliviera Torreira
Yunus Kerem Mertens
Seferovic

Kerem’i sol cizgi yerine ikinci forvet olarak deneyelim belki daha faydali olur merkez de

Muslera
Boey Nelsson Abdulkerim Pva
Oliviera Torreira
Yunus Kerem Mertens
Seferovic

10 no Kerem mi

Kerem‘in yerine Sergio, Torreira nin yanina Midtsjö, PvA nin yerine Kazimcan

Bu maç ve ts paketinden en kötü 4 puan yaparsak Giresun maçını bi nebze telafi etmiş oluruz...
Çünkü ilk 4 maçımızın 2 tanesi antalya ve ts gibi sert deplasmanlardi bu yüzden bu 4 maç için 7 ya da 8 puan kabul edilebilir..

Giresun maçı bizi cok dağıtmış okurken bunu hissettim. Renktaslardan biri 20000 kişilik yer ayrılmış ümraniye tarafına girebiliyor muyuz diyor. Diğer renktaş hatay eski görüntüsünden uzak diyerekten bu haftaki rakibimiz zannediyor. Ne diyelim hanemize 3 puanının yazıldığı, kafamızı toparladığımız hafta olur ins. Aslanlara başarılar diliyorum.

Geri
Üst Alt