⚽ SL 22/23 H:3 | Ümraniyespor 0-1 Galatasaray | MS | 19 Ağustos

Seferoviç bu takımın asıl forveti olamayacağını bu maç tekrar gösterdi.

PvA bizi idare eder demiştim, tükürdüğümü yalıyorum, kesinlikle yerine biri düşünülmeli. Bence Kerem'e de etki ediyor, PvA ile uyum sıfır. Emre Kılınç girince PvA onunla da anlaşamadı ama Kılınç yani.

Emre Akbaba hamle oyuncumuz olabilir ancak. Mertens oyuna girince oyun olarak düzeldik.

Bize sağ-sol oynayabilen bir kanat lazım. Yunus-Kerem her zaman götüremez.

Net sol bek, forvet ve kanat lazım. Artı olarak 10 numara, stoper. Nokta atışlarıyla fişek gibi oluruz.

Yine yordu beni. Sanki hiç strateji veya taktik felan yokmuş gibi oynadık yine. Şansa birisinin önüne düşecek veya kafasına değecek ki gol atacağız. Bu oyun hiç güven vermiyor bana. Umarım tez zamanda değişir..

sefer ve akbaba out gomis mertens in şuanda forvet gelene kadar o sefer oynamalı gomis idare eder ediyorda fazlasıyla

2.yarıdaki gibi dominant bir oyunu uzun zamandır oynamıyorduk, normalde 4.lig takımlarına bile oyunumuzu kabul ettirmekte zorlanırız yıllardır. Skor yetersiz olsa da ben ilerisi için umutlandım.

Herşeyden önce sahada ki yerleşim doğruydu, pres zamanlamaları yine çok doğruydu, ilk yarıda bunları pek yapamadık ama Akbaba - Mertens ile herşey değişti. Torreira muhteşemdi. Oliveira biraz daha kıpırdadı, Yunus yine epey tehlikeli oldu. Boey'i beğendim o da günden güne iyiye gidiyor gibi.

Şu an en büyük sorun Kerem ve Akbaba gibi duruyor, bu ikisi takımı aşağıya çekiyor net olarak. Seferovic'i de çözemedim henüz, yani kötü oyuncu değil ama o beklenen santrafor da değil gibi sanki. Gomis şu yaşı ilerlemiş haliyle bile çok çok daha tehlikeli bir santrafor. Zaten gençliği hiç kıyaslanmaz bile. Abdülkerim de iyi bile oynasa bu beyinsiz hareketleri ile güven vermiyor.

Sözün özü bize sağlam bir kanat oyuncusu gerekiyor, tek atış şansımız varsa bunu mutlaka kanat oyuncusundan yana kullanmalıyız. 2.yarıdaki oyun sezon geneline yayılırsa muazzam olur. Gerçekten iyi bir kanat oyuncusu bulursak bu düşük skorlar da tarih olur, keyifli bir yıl geçirebiliriz.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt