⚽ SL 22/23 H:3 | Ümraniyespor 0-1 Galatasaray | MS | 19 Ağustos

Bok gibi oynuyoruz.

Bu takım sağa sola pas vermeye çalışan yeteneksizle dolu. Biraz Toreira, Mertens, yine ölümcül hata yapan ama bence iyi oynayan Abdülkerim dışında hepsi kötü.

Yunus'tan umutluyum, haricinde 4 tane ÇALIM ATMAYI BİLEN adam lazım. Bu kadar net.

Lucas ve mertens in "oğlum öyle degil, şuraya gel, arkama koş, hoop dur naptın aga" gibi vücut hareketlerine bayıldım :D öğretin abi şu oyunu

ilk yari gs ın son yıllarda izlediğim en kötü oyunu olabilir. bakın skor olarak 3 4 fark yediğimiz maçlar dahil böyle kötü oyun görmedim. maça geç kaldım 5.dk da basladım spikerin bahsettiği sefer pozisyonunu anlamadım ilk. sonra görünce şok oldum. inanılmaz kötü hareket. ordan taça vursa eşdeğer bir kötü vuruş olurdu herhalde.
takım malesef uyumsuz formsuz oynadıkca düzeliriz diye umuyorum. haftaya ts maçı var son iki haftadaki gs hiç mutlu etmiyor. şanssızlık da had safhada bir türlü olmuyor basit gol atamıyoruz. yılların sorunsalı buda.

Belotti felan uğraşmasınlar acil bir forvet,kanat sol bek,10 numara

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilk yari gs ın son yıllarda izlediğim en kötü oyunu olabilir. bakın skor olarak 3 4 fark yediğimiz maçlar dahil böyle kötü oyun görmedim. maça geç kaldım 5.dk da basladım spikerin bahsettiği sefer pozisyonunu anlamadım ilk. sonra görünce şok oldum. inanılmaz kötü hareket. ordan taça vursa eşdeğer bir kötü vuruş olurdu herhalde.
takım malesef uyumsuz formsuz oynadıkca düzeliriz diye umuyorum. haftaya ts maçı var son iki haftadaki gs hiç mutlu etmiyor. şanssızlık da had safhada bir türlü olmuyor basit gol atamıyoruz. yılların sorunsalı buda.
favori olarak cıkmadıgımız icin ts macında biseyler bekliyorum

Geri
Üst Alt