- 19 Mart 2014
- 28.091
- 29.531
- 2.598
PVA 10 bin koşmuş. 100 metresi faydalıysa beni s.....ler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beni de yanına alabilirsin.PVA 10 bin koşmuş. 100 metresi faydalıysa beni s.....ler.
Vala sonlara doğru son topu abdüle topu bırakmamak için bi git gel 90 metresi var.PVA 10 bin koşmuş. 100 metresi faydalıysa beni s.....ler.
gomis soru işareti mi utan utanBoey 7
Nels 7
Abdül 7
Pva 4
Sergio 6
Torreira 9
Yunus 5
Kerem 5
Sefer 3
Akbaba 5
Kılınc 4
Mertens 8
Gomis ?
Cica ?
Bay ?
favori olarak cıkmadıgımız icin ts macında biseyler bekliyorumilk yari gs ın son yıllarda izlediğim en kötü oyunu olabilir. bakın skor olarak 3 4 fark yediğimiz maçlar dahil böyle kötü oyun görmedim. maça geç kaldım 5.dk da basladım spikerin bahsettiği sefer pozisyonunu anlamadım ilk. sonra görünce şok oldum. inanılmaz kötü hareket. ordan taça vursa eşdeğer bir kötü vuruş olurdu herhalde.
takım malesef uyumsuz formsuz oynadıkca düzeliriz diye umuyorum. haftaya ts maçı var son iki haftadaki gs hiç mutlu etmiyor. şanssızlık da had safhada bir türlü olmuyor basit gol atamıyoruz. yılların sorunsalı buda.
Sende gözü diktin Levent e sanırımVala sonlara doğru son topu abdüle topu bırakmamak için bi git gel 90 metresi var.
Her gol bir puan sayılsın mı totoş demek istiyorumEkli dosyayı görüntüle 174451ezikler isyanlarda