Göktürk Mustafa Sert
Parçalı Üye
- 1 Aralık 2008
- 4.183
- 1.094
- 2.223
ben hala taraftar olarak hocadan ilk yari performasinin cevabini bekliyorum. o neydi oyle ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Furkan bir ara online di, sonra yatmaya gitti herhalde.İnsan dededine iyi akşamlar demeden gider mi?Becer beniiii Gomiiis
Yok üstad benim demek istediğim o değil. Seninle aynı fikirdeyim zaten. Bence de bitiricilik manasında kötüyüz ve bu yeni bir şey değil. Kerem konusunda da sonuna kadar katılıyorum. Saçma sapan şeyler deniyor. Ek olarak vücut dilini de hiçbir şekilde beğenmiyorum. Kendine çeki düzen vermesi şart. Hocanın Kılınç'ı alması da yanlıştı mesela. Bunları dile getirmekte bir sorun yok.abicim eleştirinin sebebi bence oyun degil takımın bitiriciligi berbat resmen serkanı çalıştırdı bizim oyuncular çektigimiz zatıf şutlarla kaç tane şut atmışız hepsi cılız cok kötü ve bunları atanlar iyi şutörler
seferin fizik sorunu var fakat pva ve kerem ise oynamayı haketmiyorlar kerem özellıkle sorun nedir bilmiyorum
2 tane vasat kanatla ve bukadar kötü oynayan bir santraforla iyi futbol zor zaten. Kaliteli bir kanat ve santrafor şartYine boş yapılmış. 2. yarıda gayet iyiydi takım. Fiziken kötü olduğumuz filan da hikaye. Sefer haricinde kimsenin fiziki sorunu yok. Papağan gibi aynı şeyleri söylemekten vazgeçin. Daha ligin 3. haftası, hem oyuncu hem de organizasyon bazında eksik olmamız doğal. 10 tane adam almanız 3 haftada tıkır tıkır top oynayacağınız manasına gelmiyor.
Kankamı sal Aydın!!!Furkan bir ara online di, sonra yatmaya gitti herhalde.İnsan dededine iyi akşamlar demeden gider mi?
Tabi ki sevinelim ama bazı gerçekleri kabul etmek lazım. Gomis her haliyle bu takıma daha faydalı bir adam.sevimeyelim mi
tuhaf 1 görüş
Serbest vuruşları iyi ama gerisi kötü malesefoliveira'nin iki serbest vurusu gol olsa herkes kral ilan etmisti simdi