⚽ SL 22/23 H:3 | Ümraniyespor 0-1 Galatasaray | MS | 19 Ağustos

Boey 7
Nels 7
Abdül 7
Pva 4
Sergio 6
Torreira 9
Yunus 5
Kerem 5
Sefer 3
Akbaba 5
Kılınc 4
Mertens 8
Gomis ?
Cica ?
Bay ?

Ulen bizim taraftarın da bi ortası yok ha. Daha 2 hafta evvel seferoviçe tapıyodunuz, gözümüz forvet gördü diyodunuz, şimdi emekli ettiniz adamı.

55. dakikadan itibaren Seferoviç Gomis değişikliği diye bas bas bağırdım. İkinci yarıdaki baskıda Gomis olsa çok daha erken atardık golü yazdım

Değişiklikler doğru fakat geç kalıyor hoca

abicim eleştirinin sebebi bence oyun degil takımın bitiriciligi berbat resmen serkanı çalıştırdı bizim oyuncular çektigimiz zatıf şutlarla kaç tane şut atmışız hepsi cılız cok kötü ve bunları atanlar iyi şutörler
seferin fizik sorunu var fakat pva ve kerem ise oynamayı haketmiyorlar kerem özellıkle sorun nedir bilmiyorum
Yok üstad benim demek istediğim o değil. Seninle aynı fikirdeyim zaten. Bence de bitiricilik manasında kötüyüz ve bu yeni bir şey değil. Kerem konusunda da sonuna kadar katılıyorum. Saçma sapan şeyler deniyor. Ek olarak vücut dilini de hiçbir şekilde beğenmiyorum. Kendine çeki düzen vermesi şart. Hocanın Kılınç'ı alması da yanlıştı mesela. Bunları dile getirmekte bir sorun yok.

Ama bir güruh var ki boklamadığı oyuncu yok, ligin en kötü topunu oynadığımızı filan iddia ediyorlar, 3. haftada Okan Buruk'tan olmaz filan diyorlar. Bunlar eleştiri değil. Hatta bunlar fikir bile değil. Ona benim tepkim.

Yine boş yapılmış. 2. yarıda gayet iyiydi takım. Fiziken kötü olduğumuz filan da hikaye. Sefer haricinde kimsenin fiziki sorunu yok. Papağan gibi aynı şeyleri söylemekten vazgeçin. Daha ligin 3. haftası, hem oyuncu hem de organizasyon bazında eksik olmamız doğal. 10 tane adam almanız 3 haftada tıkır tıkır top oynayacağınız manasına gelmiyor.
2 tane vasat kanatla ve bukadar kötü oynayan bir santraforla iyi futbol zor zaten. Kaliteli bir kanat ve santrafor şart

oyunu açamıyoruz top bizde gibi duruyor ama etkili bir atağa dönüştüremiyoruz. Kanatlar yok gibi birşey Keremin umrunda değil nasıl olsa fırsat gelirse 1 gol atarım yatarım havasında mücadele namına bir şey yok yunus bir türlü adepte olamadı nerde adanadaki yunus nerde bizdeki yunus emre akbabayı söylemeye gerek yok bize gelince bir haller oluyor. Hele Emre Kılınçın bu takımda ne iş yaptığını anlamıyorum yattığı yerden güzel para kazanıyor zaten 60-70 den sonra giriyor sahadakilerden daha yorgun duruyor sivastaki emreden eser yok.

Geri
Üst Alt