- 21 Eylül 2012
- 6.810
- 5.006
- 1.843
ilk defa deplasman tribününe gitmeyi planlıyorum da ua dışındakilere bilet kalıyor mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel düşünce ama stad kötü.ilk defa deplasman tribününe gitmeyi planlıyorum da ua dışındakilere bilet kalıyor mu
stadı biliyorum ya hatta turnuva oynamıştım orada yıllar önceGüzel düşünce ama stad kötü.
Ileride ki ekibin arkasini toreira midtso toplar oliveira daha kendini toplayamiyormusleraMitsö iyi de iki tane defansif özellikli adamla çıkmak lüks. Sergio oynamalı. Mertensin kondisyonu yoksa Mitsö Torreira Sergio olabilir
boey nelsson abdülkerim pva
torreira sergio
yunus mertens kerem
sefo
Olabilir Mitsönün ofansif meziyetleri de var ama defansif tarafı daha ağır basıyor.Ileride ki ekibin arkasini toreira midtso toplar oliveira daha kendini toplayamiyor
Umraniyeye karsi oliveira fantezisi yaparsak maglubiyet kacinilmaz son bence
Midtso asker futbolcu bize de ozellikle deplasmanlar da o tip oyuncu lazim kerem ve yunus savunma yapmasini bilmeyen hucumcular arkalarini birilerinin surekli toplamasi gerekiyor ayrica bu isi basarirsak hucum da daha efektif olabiliyorlar
Oliveira yı ic saha maclarin da kullanmak bence daha uygun olacak
AferinTokatlariz. Gunluk yasamayin bu hayati. Giresun maçı öncesi ligi namaglup bitiririz diyecek kivamda olup ilk puan kaybindan sonra takimi gömmeye gerek yok. Orta yolunu bulup rasyonel olalim.
Nope.stadı biliyorum ya hatta turnuva oynamıştım orada yıllar önce
ua konusunda bi bilgin var mı heis