⚽ SL 22/23 H:3 | Ümraniyespor 0-1 Galatasaray | MS | 19 Ağustos

Berkan gayet olur yaw özellikle deplasmanlarda. Mertens oynayacak seviyede olmayabilir ama Kılınç hazır mı sence? Antalya'da 2 mt yanındaki Mitço'ya pas verirken vefat edecekti az daha. Barış'ı bilmiom sağına soluna belli olmuyor herifin
kılınç da hazır değildir muhtemelen. berkan konusunda ben hep itidalli yaklaştım ama artık olumsuz taraftayım... az süre almalı çok ihtiyaç duyulmadıkça antalya maçında da kötüydü bence. btw berkan için artık olumsuz olarak dusundugumden objektif yorum yapamıyor olabilirim

Evinde Giresun'u yenemeyen takımda Miço sakatlansa ne olacak Messi transfer edilse ne olacak yav boşverin geçen sezon 2 maçta da marizlendigimiz zuvas isvecin köy takimina yeniliyor, sen öyle bir takım olacaksın ki bir oyuncun sakatlandı mi yerine gelen oyuncu eskiyi aratmayacak formayı bir kez kaptıran oyuncu bir daha geri almakta zorlanacak, kimsenin gözü arkada kalmayacak ama nerede bizde son 40 maçta sakatlık görmeyen oyuncu bize geldi mi 2 maç sonra ayağı kopuyor

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bukadar agladiysak umraniye maci bekledigimizden kolay gececek demektir

Evinde Giresun'u yenemeyen takımda Miço sakatlansa ne olacak Messi transfer edilse ne olacak yav boşverin geçen sezon 2 maçta da marizlendigimiz zuvas isvecin köy takimina yeniliyor, sen öyle bir takım olacaksın ki bir oyuncun sakatlandı mi yerine gelen oyuncu eskiyi aratmayacak formayı bir kez kaptıran oyuncu bir daha geri almakta zorlanacak, kimsenin gözü arkada kalmayacak ama nerede bizde son 40 maçta sakatlık görmeyen oyuncu bize geldi mi 2 maç sonra ayağı kopuyor

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O değil de fenerin stadinda nasıl şampiyon olduyduk ama, sinirlerinden stadı yakmislardi. Zuhahah. :Dd

CİCA 10 oynasın guvenıyorum

tapatalk_1637095054476.webp

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Aanholt
Torreira Oliveira
Yunus Hamza Kerem
Seferovic

Okan-Turap-Metehan-Kazimcan-Berkan-Cicaldau-Akbaba-Kilinc-Mertens-Gomis​

Nando
Boey Nelsson Abdül PvA
Torreira Sergio
Yunus Mertens Kerem