Hocam yazdığın teknik olarak doğrudur. Tabi ki kimsenin beklentisi 36'da 36 yapmak değil. Ayrıca sezon başı da puan kayıplarının normal olarak en çok yaşandığı ve takımların düzenlerini aradıkları dönem. Giresunspor da tehlikeli takımdır. Hepsi kabul.
Geçen haftaki Giresunspor maçı maalesef sıradan bir maç değildi. Geçen sezon sadece 1-2 maça gidebilme fırsatım olmuştu. İnanır mısın 1 hafta zor uyudum o anı, o maçı, yeni sezonu, takımdaki heyecanı düşünmekten. Maç günü geldi, 21.45'deki maç için kahvaltıdan sonra hemen yola çıktım. O heyecanla evde duramadım, Vadi'nin oralarda taraftarlarla muhabbet ettik, atmosferi izledik, yedik içtik tüm gün stadın çevresindeydim. Ben şampiyonlar liginde çeyrek yaptığımız maçlarda bile böyle bir heyecan ne gördüm ne hissettim.
Öyle kenetlenmiş, öyle inanmış bir taraftar, hatta camia vardı ki inanamadım. Beraber gittiğim arkadaşıma da söyledim Galatasaray camiasını tanıyorsam bu sene öyle böyle ezici bir şampiyonluk geliyor ki diye.
Fakat futbolcular ve teknik ekip reaksiyondan uzak, öyle ölü toprağı atılmış gibiydiler sezonun ilk Ali Sami Yen maçında. Hayret ettim, şok oldum ya... Çevremdeki herkes de aynı tepkiyi verdi. Resmen aldatılmış gibi hissettim. Maçtan sonraki açıklamaları dinledim, orada bile herkesi heyecandan uzak, garip bir şekilde gördüm.
Giresun maçı sıradan bir maç değildi hocam. Tabi ki yeni sezonda takıma kredi vereceğiz, tabi ki sadece bir 3 puan vs. onları geçiyorum.
Fakat Giresun maçı dosta güven düşmana korku vereceğin, taraftarla - camiayla - Galatasaray'ı seven herkesle barışacağın, son sezonlar için helalleşeceğin ve tekrar herkesi başarıya inandıracağın en önemli maçtı. Galatasaray'lı profesyoneller bunu ellerinin tersiyle ittiler. Bizim bildiğimiz, alıştığımız Galatasaray'ın o maçı verme ihtimali yoktu abi.
Uzun yazdım ama geçen hafta ile ilgili çok doluyum. 1 haftadır da paralize olmuş şekildeyim Galatasaray ile ilgili. Beklentimi çok yukarıya taşımamaya çalışıyorum. Umarım Ümraniye'yi yenebiliriz, arkasından da Trabzonspor'u. Çünkü bu iki maçın ikisinde de puan kaybı yaşarsak el birliği ile yine kişilerin sorgulanmaya başladığı, garip bir kaosa adım atacağız.