- 23 Ocak 2019
- 24.467
- 32.025
- 2.233
Deplasman tribün doluluk oranlarını paylaşan bir hesap vardı, o hesabı paylaşabilecek olan var mı? ♥
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cansın, çok teşekkür ederim.

Üstad RE Village ne zaman indirime girer? Senin kulağın kesiktir. CS den 110 lira çarptım. %50 düşerse 25 liraya almayı düşünüyorum.Deplasman tribün doluluk oranlarını paylaşan bir hesap vardı, o hesabı paylaşabilecek olan var mı? ♥
2-1 yada 3-1MAÇ İÇİN TAHMİNLERİNİZ ALALIM???
Ben beraberlik düşünüyorum
Basar geceriz o kadar da değil yavMAÇ İÇİN TAHMİNLERİNİZ ALALIM???
ümraniye galibiyeti dimi reis2-1 yada 3-1
neye basıoz rtaş lastiğe hava mıBasar geceriz o kadar da değil yav
Gerekirse onuda yaparız, biraz da temenni tabi ama sıkıntısız geceriz benceneye basıoz rtaş lastiğe hava mı
En sağlam indirimi Ekim sonu gibi Cadılar Bayramı haftasında alır muhtemelen. Ama son 2 haftadır birçok geliştirici/dağıtımcı yerel fiyatlandırmalarda ayarlama yapıyor. Ekim sonuna kadar 270₺'den 600₺ olup da indirimle 300₺'ye de düşebilir. Ne desem yalan olur şu an.Üstad RE Village ne zaman indirime girer? Senin kulağın kesiktir. CS den 110 lira çarptım. %50 düşerse 25 liraya almayı düşünüyorum.
batıl inançları bırakalımBazı renkdaşlar ısrarla Okan Kocuk lu kadro kuruyorlar . Acaba Galatasaray geçmiş tarihinde kaç tane yedek kalecisinden hayır gördü ?Galatasaray da yedek kaleciler Galatasaray tüzüğü gibidir. Galatasarayın kaliteli yedek kalecisi olamaz . O yüzden 3 yerli kuralına göre değil de, Galatasaray as kalecisine göre kadro kurmak daha faydalı olur.
7-0 biz alırızMAÇ İÇİN TAHMİNLERİNİZ ALALIM???